24.4.2024 11:20

Κλιμάκιο της ΣυμμαΧίας Αξιών στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς του.

Ο κ. Αντιδήμαρχος μας ενημέρωσε για την υπάρχουσα κατάσταση τόσο για την υπηρεσία καθαριότητας όσο και για τον ηλεκτροφωτισμό, παρουσιάζοντάς μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω έλλειψης προσωπικού σε συνδυασμό με την μεγάλη έκταση του νησιού.

Ως συνδυασμός του καταθέσαμε τα παράπονα που μας έθεσαν, για ελλιπή  καθαρισμό των χωριών από σκουπίδια και χόρτα, εκπρόσωποι των τοπικών συμβουλίων και κάτοικοι των Δημοτικών ενοτήτων που επισκεφθήκαμε.

Ταυτόχρονα καταθέσαμε τις προτάσεις μας που αφορούσαν τον προγραμματισμό προσλήψεων, την διαχείριση και κατανομή του προσωπικού (δημοτικές ενότητες), με μόνο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη μας.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ