17.11.2021 7:53

Χίος Μπροστά: "Πάνω τα χεράκια κύριε Μυριαγκέ"

Κατανοούμε απόλυτα την ομολογουμένως συγκινητική προσπάθεια του κ.Μυριαγκού να ανταπεξέλθει στον ρόλο που του βρέθηκε μπροστά του, ως προεδρου της ΔΕΥΑΧ κατά την αγαπημένη του διαπαραταξιακή σουλατσάδα με στόχο την προσκόλληση στην εκάστοτε δημοτική αρχή.

Προσπαθεί από την μία να κρύψει τις αδυναμίες ακόμη και κατανόησης βασικών θεμάτων για την λειτουργία ενός τέτοιου οργανισμού ,παίζοντας κρυφτό πίσω από τους εργαζόμενους, και από την άλλη εκτίθεται όταν προσπαθεί να δικαιολογήσει στο ελάχιστο την ιδιότητα του προέδρου της ΔΕΥΑΧ εκφέροντας άποψη για θέματα τεχνικά η διαχειριστικά που ουδόλως κατέχει. Παρά τις απανωτές ζημιές που προξενεί στην εταιρεία με τις εμμονές του, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του νέου πολιτικού συνεταίρου του κ.Κάρμαντζη.

Είναι κρίμα γιατί στον επαγγελματικό του βίο κατά γενική ομολογία είχε μια επιτυχημένη πορεία ως γυμναστής. Καλός γνώστης των βασικών ασκήσεων της σουηδικής γυμναστικής (άπλωμα-έκταση, ανάταση χειρός, επίκυψη κλπ).

"Προσομειώσεις αυτών των ασκήσεων” γίνονται για παράδειγμα, σε "παραταξιακά παραγγέλματα και όχι μόνο” που δίνονται σε κρίσιμες ψηφοφορίες σε διάφορα συμβούλια (πχ υπερψήφιση υπερδομών, αντιμισθίας προέδρων κλπ).

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ