30.1.2023 9:59

Χίος Μπροστά - "«Χαμένοι στο διάστημα» για το θέμα του θερινού σινεμά"

Χαμένοι στο διάστημα1 και για το θέμα του θερινού σινεμά η δημοτική αρχή , όπου για άλλη μία φορά αποδεικνύει την προχειρότητα, την ανικανότητα και την σπατάλη στην αντιμετώπιση των θεμάτων του νησιού.

Στη μελέτη και στην πράξη ένταξης του έργου του Κήπου προβλέπεται χωροθέτηση του θερινού σινεμά εκεί που σήμερα είναι η παιδική χαρά. (ΑΔΑ: ΩΤΝΙ7ΛΩ-ΧΡΜ , ΑΔΑ: 652Υ7ΛΩ-ΚΚ4)

Πρόσφατα η Δημοτική Αρχή ανακοίνωσε προγραμματική συμφωνία με τη ΔΗΚΕΧ ύψους 70.000 € θερινού σινεμά στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στον Καστρομηνά! Μάλιστα το ονόμασε και «νέο» θερινό σινεμά.

Τελικά τι ισχύει; Η Χίος θα έχει δύο θερινά σινεμά; Ένα στον Κήπο και ένα στο «Μίκης Θεοδωράκης»; Θα είναι προσωρινή ή μόνιμη η εγκατάσταση του θερινού σινεμά στο «Μίκης Θεοδωράκης»; Σε κάθε περίπτωση από που προέκυψε η κοστολόγηση των 70.000 € και τι συμπεριλαμβάνει; Προβλέπει νέες κατασκευές, και εάν ναι πού; Αφορά σε «έξοδα λειτουργίας» του σινεμά; Εφόσον πρόκειται για «μεταφορά» από τον Κήπο στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του θερινού σινεμά, έχουν προβλέψει τυχόν επίδραση στην ένταξη του έργου του Κήπου, όπου υπάρχει ρητή αναφορά σε χωροθέτηση εντός του Κήπου;

Η Δημοτική αρχή σε κάθε ευκαιρία αναδεικνύει την ανικανότητά της να πράξει ακόμη και τα ελάχιστα, επιβαρύνοντας συνεχώς τους δημότες με άσκοπη σπατάλη χρημάτων. Αυτό το γνωρίζουν πλέον όλοι οι Χιώτες και θα της δείξουν την πόρτα εξόδου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

ΥΓ1: «Χαμένοι στο διάστημα» είναι ο τίτλος τηλεοπτικής σειράς του μέσου της δεκαετίας 1960. Στην ίδια δεκαετία που ανάγονται και οι πρακτικές της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ