1.4.2022 11:04

Γ. Αμέντας: "Η δημοτική αρχή Κάρματζη δυσκολεύεται να αντιληφθεί ακόμα και τα αυτονόητα"

Δήλωση του μέλους της ΣυμμαΧίας Αξιών και Αντιπροέδρου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χίου μετά την επίσκεψη του στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Χίου

Αυτονόητη είναι η συντήρηση των σχολικών μονάδων και η διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας μαθητών και εκπαιδευτικών. 

Η δημοτική αρχή αρέσκεται στις φωτογραφίσεις σε μικροέργα καθημερινότητας όπως ο ελαιοχρωματισμός κάποιου σχολείου. 

Τώρα που έπεσαν οι σοβάδες στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Χίου και οι μαθητές δεν κάνουν μάθημα δεν πήγαν να φωτογραφηθούν μαζί με τα μπάζα!

Είχα την χαρά σήμερα να συναντηθώ με την Διευθύντρια του σχολείου κα. Κατερίνα Κώττη η οποία πραγματικά με ενημέρωσε με κάθε λεπτομέρεια για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σχολείο.

Σοβάδες πέφτουν, προβλήματα σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αλλά και ηλεκτρονικός εξοπλισμός που βρίσκεται στο πάτωμα και μένει αναξιοποίητος είναι μερικά από τα προβλήματα τα οποία χρονίζουν. Θέματα για τα οποία έχει ενημερωθεί η δημοτική αρχή αλλά αδιαφορεί μετατρέποντας το σχολείο σε σχολείο για παιδιά ενός κατώτερου θεού!

Στο τελευταίο τραγικό περιστατικό με την πτώση των σοβάδων λίγο έλειψε να έχουμε σοβαρό τραυματισμό μαθητών και εκπαιδευτικών!

Απαντήστε στους δημότες της Χίου κ.κ υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής, πότε ήταν η τελευταία φορά που ελέγχθηκαν τα σχολεία της Χίου ως προς την τοιχοποιία και τα επιχρίσματα;

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ