11.10.2021 14:17

Επιστροφή των μειωμένων ανταποδοτικών τελών στους δημότες από τον Γενάρη του 2022 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δριμύ κατηγορώ στις αντιπολιτεύσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για την καθυστέρηση εφαρμογής της απόφασης για μείωση των ανταποδοτικών τελών όλο το 2021, εξαπέλυσε μέσα από δηλώσεις του στον «π» ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης.

Ο Δήμαρχος, επεσήμανε για μία ακόμη φορά ότι αν οι αντιπολιτεύσεις δεν είχαν προσφύγει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση του Αιγαίου για να ακυρώσουν την απόφαση της Δημοτικής Αρχής, τότε το μέτρο της μείωσης θα ήταν εφαρμοστέο ήδη από τους πρώτους μήνες του 2021.

Ο κ. Κάρμαντζης, επεσήμανε ότι η μείωση των ανταποδοτικών τελών για το 2021, θα γίνει στους λογαριασμούς ιδιωτών και επιχειρήσεων από τον Γενάρη του 2022, αφού αυτή είναι η μόνη λογιστική δυνατότητα του Δήμου.

Παράλληλα επανέλαβε όσα, δήλωσε στον «π» ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Πάνος Αναγνώστου, εξηγώντας ότι ο Δήμος δεν θα προχωρήσει σε νέα μείωση όπως είχε εξαγγείλει από πέρυσι η δημοτική αρχή αλλά θα απορροφήσει τις όποιες αυξήσεις απορρέουν από τη διεθνή αύξηση των τιμών εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ