21.2.2022 14:46

Διαμάχη για την ανέτοιμη αίθουσα επιβατών του Τελωνείου Χίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία διαδικτυακή ανάρτηση για την ανέτοιμη αίθουσα επιβατών του Τελωνείου Χίου, ήταν αρκετή, προκειμένου να οδηγήσει σε αυτοδιοικητική κόντρα μεταξύ του συνδυασμού «Χίος Μπροστά» και της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη.

Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Χίος Μπροστά» Γιάννης Καραβασίλης, επεσήμανε ότι παρότι το Λιμενικό Ταμείο, «διαφήμιζε» ότι την προηγούμενη Τετάρτη η αίθουσα επιβατών του Τελωνείου θα ήταν έτοιμη, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική αφού οι πρώτοι επισκέπτες, σύμφωνα με καταγγελίες των εργαζομένων, αντίκρισαν μία πρωτόγνωρη εικόνα.

«Δεν είμαστε διά πάσα νόσον…»

Στον αντίποδα ο Δήμαρχος Χίου Στ. Κάρμαντζης, επεσήμανε ότι, η αίθουσα ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών, ωστόσο το Λιμενικό Ταμείο πήρε την ευθύνη – που δεν του αναλογούσε- προκειμένου να παρέμβει εκείνο στον χώρο, ώστε μετά από 2 χρόνια αχρηστίας, η αίθουσα να επισκευαστεί και να ευπρεπιστεί.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Δήμου για τη δημιουργία ενιαίου κτιρίου και αναβάθμισης της υφιστάμενης αίθουσας, λέγοντας ότι το 2023 με τη συμβολή του Νότη Μηταράκη, το νέο τελωνείο θα είναι έτοιμο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ