22.10.2021 14:59

Απολογισμός διετίας με «θεμέλια για τη νέα Χίο της επόμενης 4ετίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με έντονα προεκλογικά χαρακτηριστικά ο απολογισμός της Δημοτικής Αρχής

Με τη σιγουριά ότι οι πολίτες της Χίου έχουν εκτιμήσει τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής, εμφανίστηκε στον δημόσιο απολογισμό του ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του δημοτικού έργου στα τοπικά Μ.Μ.Ε..

Πλαισιωμένος από τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου, ο Σταμάτης Κάρμαντζης, αναφέρθηκε στα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής, σημειώνοντας ότι η πανδημία μπορεί να καθυστέρησε τον προγραμματισμό του Δήμου, ωστόσο όπως είπε, η δημοτική αρχή χτίζει τα θεμέλια για τη νέα Χίο.

Ο Δήμαρχος έκανε λόγο για κοσμογονία έργων, σημειώνοντας ότι στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι και τις εκλογές, η δημοτική αρχή θα αυξήσει ρυθμούς ώστε να εκπληρωθεί στο ακέραιο το προεκλογικό πρόγραμμα του 2019 αλλά και να δρομολογηθούν ακόμα περισσότερα και μεγαλύτερα έργα που θα σηματοδοτήσουν «τη νέα Χίο».

Ο κ. Κάρμαντζης κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, επέλεξε να αφήσει εκτός τις αντιπολιτεύσεις σημειώνοντας μόνο ότι προσπερνά την επιχειρούμενη ισοπέδωση των πάντων από τις μειοψηφίες.

Ερωτώμενος για τα έργα σημαίες της δημοτικής αρχής, επεσήμανε ότι, δεν είναι μόνο ένα το βασικό έργο, προσθέτοντας ότι υπάρχει μία βεντάλια σημαντικών έργων που μέσα από αυτά θα υλοποιηθεί σταδιακά το όραμα της Δημοτικής Αρχής, προτάσσοντας όμως την ολοκλήρωση του αεροδρομίου, το μάστερ πλαν του λιμανιού καθώς και την ολοκλήρωση του φράγματος Κόρης Γεφύρι.

Τέλος αναφερόμενος στο μεταναστευτικό επεσήμανε την κάθετη αντίθεσή του με τη δημιουργία Δομής στο Θόλος ενώ επιχείρησε να απεμπλακεί από την όλη διαδικασία, λέγοντας εν τέλει ότι, η εύρεση χώρου δεν είναι δουλειά του Δημάρχου αλλά καθαρά κυβερνητικό θέμα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ