6.8.2021 13:41

Από Σεπτέμβρη εξελίξεις για το Φράγμα Κόρης Γεφύρι

Σήμερα πραγματοποιήθηκε τεχνική σύσκεψη σχετικά με τα επόμενα βήματα και τις ενέργειες του έργου «Φράγμα Κόρης Γεφύρι».  Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, κ. Παντελής Μπουγδάνος, ο Ομότιμος Καθηγητής του Πολυτεχνείου κ. Γεώργιος Γκαζέτας, οι Υπηρεσιακοί Παράγοντες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χίου.  Παράλληλα, στη σύσκεψη συμμετείχαν Τεχνικοί σύμβουλοι και συνεργάτες του Υπουργείου αλλά και εκπρόσωπος της Αναδόχου Εταιρείας.

Μετά από τις τοποθετήσεις και την ανάλυση του Καθηγητή κ. Γκαζέτα, αποφασίστηκε ότι από το Σεπτέμβριο 2021 πρόκειται να εξασφαλισθούν οι πιστώσεις ώστε να προχωρήσουν οι εργασίες και απαιτούμενες μελέτες ελέγχου με στόχο την ολοκλήρωση του φράγματος Κόρης Γεφύρι ως το τέλος του 2022 με αρχές του 2023.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ