9.9.2021 15:23

Αντιπλημμυρικά Έργα: Τμηματικά οι παρεμβάσεις σε Καλοπλύτη και Μεστά

Έπεσαν οι πρώτες υπογραφές για την συμβασιοποίηση των αντιπλημμυρικών έργων του Καλοπλύτη στο κέντρο της πόλης και των Μεστών παρουσία του Δημάρχου, Στ. Κάρμαντζη, του Αντιδημάρχου, Γ. Ξενάκη αλλά και του Προϊστάμενου Τεχνικών Υπηρεσιών, Λ.Παπαλάνη.

Σε δηλώσεις του σε τοπικά Μ.Μ.Ε. ο Δήμαρχος, Στ. Κάρμαντζης υπογράμμισε τη σημασία υλοποίησης αυτών των δυο έργων που θα δώσουν ένα οριστικό τέλος σε πλημμυρικά φαινόμενα τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στην περιοχή των Μεστών.

Ο κ. Κάρμαντζης αναφέρθηκε στα εμπόδια που εμφανίστηκαν στον φάκελο των έργων καθώς δεν ήταν πλήρης ενώ υπήρχαν ανοιχτά μέτωπα και με την Αρχαιολογία.

Μεταξύ άλλων προανήγγειλε ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή «δεν θα προλαβαίνει να βάζει υπογραφές» με στόχο να δρομολογηθεί η υλοποίηση των έργων.

Τέλος ερωτώμενος για τον αν θα επηρεάσουν οι εργασίες, την ομαλή διέλευση των οχημάτων απάντησε ότι οι παρεμβάσεις θα γίνουν τμηματικά και σε περίοδο που δεν θα υπάρχει τουρισμός ωστόσο όπως τόνισε χρειάζεται υπομονή και από την πλευρά των πολιτών.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ