16.12.2020 15:20

Αναλαμβάνουν θέσεις αντιδημάρχων Μπελέγρης και Βεργίτσης

Θέσεις αντιδημάρχων αναλαμβάνουν από το πρωί της Πέμπτης 17/12 οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ανδρέας Βεργίτσης και Γιώργος Μπελέγρης.

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Χίου, ο Ανδρέας Βεργίτσης μέχρι τις 31/8/2021:

  1. Έχει την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη Δημοτική Ενότητα Μαστιχοχωρίων.
  2. Ασκεί τις αρμοδιότητες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών που αφορούν τη Δημοτική Ενότητα Μαστιχοχωρίων.
  3. Έχει στην πλήρη ευθύνη του τα μηχανήματα έργου, τα οποία θα διαχειρίζεται, για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και καθαρισμού δρόμων, ρεμάτων, κοινοχρήστων χώρων κ.λ.π., στις Δημοτικές Ενότητες Ιωνίας και Μαστιχοχωρίων και από κοινού στη Δημοτική Ενότητα Χίου με τον Αντιδήμαρχο κ. Μπελέγρη Γεώργιο που ορίζεται Αντιδήμαρχος και από κοινού επίσης στις Δημοτικές Ενότητες Αγίου Μηνά και Καμποχώρων με τον Αντιδήμαρχο κ. Μανδάλα Παναγιώτη.
  4. Μεριμνά για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Μαστιχοχωρίων.
  5. Υπογράφει με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Μαστιχοχωρίων.
  6. Συνεργάζεται με τους προέδρους και τους εκπροσώπους των κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Μαστιχοχωρίων για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Με τη σειρά του ο Γιώργος Μπελέγρης θα έχεις τις καθ' ύλην αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης καθώς και αυτές που εμπίπτουν στο αντικείμενο της Δ/νσης Υπηρεσίας Δόμησης:

  1. Να εκδίδει τις αποφάσεις έγκρισης τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμού του τρόπου ανάθεσης συμβάσεων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016
  2. Να εκδίδει τις προσκλήσεις υποβολής προσφοράς σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016.
  3. Να εκδίδει τις αποφάσεις κατακύρωσης- ανάθεσης σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016.
  4. Να εκδίδει την πρόσκληση Υπογραφής Σύμβασης σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016. Επίσης του μεταβιβάζουμε κατά τόπο τις εξής αρμοδιότητες: α) Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη Δημοτική Ενότητα β) Τη συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινότητας για την επίλυση των προβλημάτων .
Αρχείο PDF

91Ω6ΩΗΝ-ΟΝΑ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ