Αυτοδιοίκηση

14/12/18 18:34

τελ. ενημ.: 29/3/19 9:50

Άμεση αναδιάταξη των Τεχνικών Υπηρεσιών προς όφελος όλων των κατοίκων της Χίου

Από τις Διευθύνσεις Τεχνικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού του Δήμου Χίου, ξεκίνησε τον κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων με υπηρεσίες του Δήμου και τοπικούς φορείς, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χίου, Κώστας Τριαντάφυλλος.

Μετά από ουσιαστική ενημέρωση - συζήτηση με τον Προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών, Λευτέρη Παπαλάνη και τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού, Στρατή Γδύση, για όσα σχεδιάζονται σήμερα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, ο κ. Τριαντάφυλλος ανέφερε: «Η Χίος έχει ανάγκη από ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο, προκειμένου να επιτευχθούν οι μεγάλες αλλαγές και ανατροπές, που με τρόπο συστηματικό και όχι αποσπασματικό, θα βελτιώσουν το αστικό δομημένο περιβάλλον, προκειμένου να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής όλων των πολιτών του νησιού, που ζουν  στην πόλη, είτε στα χωριά μας».

Υπογράμμισε, τέλος, ότι «μπορούμε να είμαστε πιο κοντά στην υλοποίηση της πρότασής μας όταν αυτή γίνεται σε συνεργασία με τους συνδημότες μας, είναι συμβατή με τις ανάγκες τους και παράλληλα λαμβάνει υπόψη τις δυνατότητες των υπηρεσιών του Δήμου και το ισχύoν νομοθετικό πλαίσιο».

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση