Αυτοδιοίκηση

15/12/17 19:24

τελ. ενημ.: 17/12/17 9:22

Αλλαγή σελίδας στον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου

Μία νέα εποχή για τον Σύλλογο Εργαζομένων στο Δήμο σηματοδότησε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της τριπλής εκλογικής διαδικασίας της Παρασκευής που διήρκησε μέχρι αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Οι εργαζόμενοι γύρισαν την πλάτη τους στην προηγούμενη διοίκηση, κατατάσσοντάς τη στην 3η θέση. Στον αντίποδα δυναμικό αποδείχθηκε το εγχείρημα του Νίκου Σαραντάκη να συστήσει την «Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτικών Υπαλλήλων», που αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με 110 ψήφους.

Στην εκλογική διαδικασία προσήλθαν 288 από τους συνολικά 500 εργαζομένους, καθώς  για πρώτη φορά ψήφισαν και οι συμβασιούχοι του Δήμου. Η Ανεξάρτητη Κίνηση έλαβε 110 ψήφους και 3 έδρες, η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία του ΚΚΕ 89 ψήφους και 2 έδρες και η Αντιμνημονιακή Κίνηση 56 ψήφους και 2 έδρες ενώ βρέθηκαν 33 λευκά και άκυρα.

Για τους εκπροσώπους στην ΑΔΕΔΥ οι ανεξάρτητοι εξέλεγξαν 7 αντιπροσώπους, η Δ.Α.Σ. 4 αντιπροσώπους και η Αντιμνημονιακή Κίνηση 3 αντιπροσώπους.

Τέλος για τους αντιπροσώπους στην ΠΟΕ-  ΟΤΑ, σε σύνολο 220 ψηφισάντων η Ανεξάρτητη Κίνηση εξέλεξε 2 αντιπροσώπους και 1 αντιπρόσωπο η Δ.Α.Σ..

Εντός της εβδομάδας αναμένεται η συγκρότηση σε σώμα με επικρατέστερο για πρόεδρο τον Ν. Σαραντάκη. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση