22.2.2022 19:19

Αίτημα για επαναλειτουργία του Μικροβιολογικού στο Κέντρο Υγείας Πυργίου

Την διενέργεια μικροβιολογικών εξετάσεων στο Κέντρο Υγείας Πυργίου ζητούν κάτοικοι των νοτιοχώρων. Τούτο προέκυψε από τις επισκέψεις σε νοτιόχωρα, που πραγματοποίησαν την τελευταία περίοδο οι Αντιπεριφερειάρχες  και ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και ζητήθηκε από τον τελευταίο -εκ μέρους των κατοίκων- να επισημάνει δημόσια το σχετικό αίτημα.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Φωτ. Παπαδόπουλος, την προηγούμενη περίοδο γίνονταν μια φορά την εβδομάδα απλές μικροβιολογικές εξετάσεις, που εξυπηρετούσαν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, αλλά έχουν σταματήσει εδώ και μήνες.

« Όλοι οι κάτοικοι των νοτιοχώρων είναι πολύ ευχαριστημένοι με τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Πυργίου και ειδικότερα με το ιατρικό και λοιπό προσωπικό του, το οποίο παρέχει άριστες Υπηρεσίες στο κοινό. Εκείνο που ζητούν, είναι να επανεξετάσει η διοίκηση του νοσοκομείου Χίου, που δείχνει πάντα ευαισθησία σε ανάλογα θέματα, την λειτουργία του μικροβιολογικού εργαστηρίου στο Κέντρο Υγείας, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, όπως παλαιότερα, για τη διενέργεια αιμοληψιών και βιοχημικών αναλύσεων », ανέφερε ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη, ευελπιστώντας το αίτημα των κατοίκων να ικανοποιηθεί.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ