18.9.2023 11:00

Περιοδεία ΛΑΣ στον Άη Γιώργη Συκούση

Περιοδεία πραγματοποίησαν στον Αη Γιώργη Συκούση με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Χίου Μάρκο Σκούφαλο υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μεταφέροντας το κάλεσμα αντίστασης και αγώνα στην πολιτική που εφαρμόζουν Δήμοι και Περιφέρεια, ανεξαρτήτως προσώπων, που είναι η συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής του κράτους στις ζωές μας, στην υγεία, το νερό, το προσφυγικό, τη φοροληστεία κ.α.

 Κάλεσαν σε αποφασιστική στήριξη της μόνης δύναμης που στέκεται απέναντι στην εμπορευματοποίηση των αναγκών και της ζωής μας, τη Λαϊκή συσπείρωση.

 Στην περιοδεία συμμετείχαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση: Άννα Βερνιώτου, Μικές Κριμιζής και Γιώργης Αμπαζής. Επίσης, οι υποψήφιοι σύμβουλοι της τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου Συκούση, Λευτέρης Φλουράς, Νίκος Βαρής και Ματθαίος Κλουμάσης. Στην περιοδεία συμμετείχαν τέλος οι υποψήφιοι  Μαρία Κολοκυθιά υποψήφια δημοτικός σύμβουλος Ιωνίας και Νίκος Βαρβάκης υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Θολοποταμίου.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ