19.9.2023 14:55

Παντελής Στεφάνου - Στόχος μας η ποιότητα ζωής!

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Συμμαχία Αξιών"

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Έχουμε διανύσει μαζί μια διαδρομή τριάντα χρόνων στην ιατρική και αναπτύξαμε σχέσεις σεβασμού, ασφάλειας και εμπιστοσύνης και μια πορεία είκοσι ετών στα κοινά με συνέπεια, υπευθυνότητα και το σημαντικότερο δημιουργικότητα.

Αυτές οι σχέσεις στηρίχτηκαν στις αξίες της ισότητας, της ισονομίας, της αξιοκρατίας, του διαλόγου, της εξέλιξης σε όλους τους τομείς.

Και τώρα πάλι πιστοί στις αξίες μας ξαναθέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Χίου με τον Κώστα Τριαντάφυλλο και τη Συμμαχία Αξιών. Μετά από μια χαμένη τετραετία που χρειάστηκε από σύσσωμες τις αντιπολιτεύσεις αγώνας για να μην χαθούν ήδη δρομολογημένα έργα σας καλούμε για υποστήριξη με σαφείς προσανατολισμούς:

Τεχνόπολη στα Ταμπάκικα,

Συνέχεια της αναβάθμισης του Κάστρου και του οικισμού του Φρουρίου που είχαμε ξεκινήσει το 2011 και που η τωρινή δημοτική αρχή τον αγνόησε παντελώς,

Συνέχιση της ανάδειξης της Απλωταριάς που είχαμε πεζοδρομήσει το 2011, ανάδειξη του ιστορικού κέντρου της πόλης μας και των γειτονιών που έχουν εγκαταλειφθεί,

Επιτέλους αξιοποίηση της Δασκαλόπετρας με το Κέντρο Ομηρικής Προβολής και ανάδειξη της σχέσης της Χίου με τον Όμηρο,

Αναβάθμιση του οικισμού του Κάμπου για τον οποίο κατατίθεται πρόταση συγκεκριμένη για τις γεωργικές του εκτάσεις,

Και αναβάθμιση όλων των χωριών μας τόσο όσον αφορά την ποιότητα ζωής όσο και την ανάδειξη της ομορφιάς τους.

Τελικός μας στόχος η βελτίωση της καθημερινότητας μας και η βελτίωση του τουριστικού μας προϊόντος.

Λέμε όχι στις ομηρείες των τετρακοσίων ευρώ, όχι στην ανοχή για όσα συμβαίνουν και για τα οποία κανείς δεν έχει ευθύνη, όχι στην αναξιοκρατία και την υποβάθμιση του πολιτιστικού γίγνεσθαι.

Αυτό το τελευταίο είναι κι ο λόγος για τον οποίο κατεβαίνει υποψήφιος σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Χίου ο αδελφός μου Σπυρίδων Στεφάνου, που πιστεύει ακράδαντα ότι αξίζουμε και μπορούμε να γίνουμε αντάξιοι της πολιτιστικής παράδοσης των προγόνων μας.

Η Ελλάδα (και η Χίος) πρέπει να πρωταγωνιστεί για τον πολιτισμό. Η Ελλάδα – η Χίος, αυτό είναι η κληρονομιά της, αυτό είναι η περιουσία της και αν το χάσουμε αυτό δεν είμαστε ΚΑΝΕΙΣ. ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

Πάμε Μαζί με τον Κώστα Τριαντάφυλλο για να ξανακάνουμε τη Χίο πρωταγωνίστρια!

Σας Ευχαριστώ!

Παντελής Στεφάνου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χίου

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ