3.9.2023 7:11

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού "Χίος Μπροστά"

Στην ανακοίνωση του ψηφοδελτίου των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, προχώρησε ο συνδυασμός «Χίος Μπροστά» του Γιάννη Καραβασίλη.

Σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός σημειώνει ότι, οι άνθρωποι του «Χίος Μπροστά», θέτουν ως βασικό στόχο την αλλαγή της Χίου μακριά από σκοπιμότητες και κομματικούς μηχανισμούς.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο συνδυασμός του «ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» ακόμη πιο δυνατός μπαίνει στη μάχη των δημοτικών εκλογών.

Οι άνθρωποι που αποτελούμε τον συνδυασμό ευχόμαστε σε όλους τους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους μια δημιουργική και πολιτισμένη προεκλογική περίοδο.

Το νησί μας έχει ανάγκη να βγει από την παρατεταμένη παρακμή  και τις παλαιοκομματικές τακτικές. Να αφήσει πίσω του τη μιζέρια και τη στασιμότητα. Να γίνει ο τόπος που να μπορούν τα παιδιά μας να ζουν με αξιοπρέπεια.

Σε αυτή την προσπάθεια δεσμευόμαστε όλοι εμείς που αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε. Αυτή είναι και η μόνη μας δέσμευση.

Οι άνθρωποι του ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, χωρίς προσωπικές σκοπιμότητες, μακριά από τους κομματικούς μηχανισμούς έχουμε στόχο να αλλάξουμε τη Χίο. Με τις θέσεις μας και τις προτάσεις μας αποδεικνύουμε ότι είμαστε έτοιμοι.

Ο επικεφαλής μας Γιάννης Καραβασίλης με την επιστημονική του κατάρτιση, με την αποδεδειγμένη επαγγελματική του καταξίωση, με την κοινωνική αποδοχή και κυρίως με τη συνέπεια και το ήθος του αποτελεί την μόνη  ελπίδα για τη Χίο που όλοι μας προσδοκούμε.

 

Αρχείο PDF

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ (1)

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ