20.5.2019 10:54

Γέμισε και την ΠΕΚΕΒ ο Κώστας Τριαντάφυλλος

Μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή έστειλε ο επικεφαλής της ΣυμμαΧίας Αξιών, Κώστας Τριαντάφυλλος το βράδυ του Σαββάτου, αυτή τη φορά από το Βροντάδο, σε μια ακόμη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποίησε, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα θεάτρου της ΠΕΚΕΒ.

Ο Κώστας Τριαντάφυλλος έχοντας ψηλά στην ατζέντα του την αξία της ισόρροπης ανάπτυξης, είναι ο μόνος από τους υποψήφιους Δημάρχους, που έχει οργανώσει μια σειρά συγκεντρώσεων εκτός της πόλης Χίου και συνεχίζει παράλληλα τις καθημερινές επισκέψεις σε χωριά.

Στην ομιλία του ο Κώστας Τριαντάφυλλος, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου από Δασκαλόπετρα μέχρι Αγία Ερμιόνη, τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και η  νομιμοποίηση του συνόλου των παραλιακών κοινόχρηστων χώρων, μεταξύ των οποίων η πλατεία Αφανούς Ναύτη, αποτελούν προτεραιότητα για τη ΣυμμαΧία Αξιών. Παράλληλα, τόνισε ότι πρέπει να ξεμπλοκάρουν τα μεγάλα και μικρά έργα για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα ύδρευσης, που ταλανίζουν τόσο την περιοχή του Βροντάδου, όσο και ολόκληρη τη Χίο. Στην συνέχεια παρουσίασε τις προτάσεις της παράταξης και το εμπεριστατωμένο πρόγραμμα για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και γενικότερα του νησιού, μέσω της ανάδειξης των παραδόσεων και του πολιτισμού της.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Τριαντάφυλλος ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους για την θερμή υποδοχή τους, επισημαίνοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε να φτάσουμε τη Χίο εκεί που μας αξίζει.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ