9.1.2017 13:00

«Θα είμαι υποψήφιος»

Ο ΣΠ. ΚΩΣΤΑΛΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ

Η ανάδειξη ενός σχήματος που θα έχει αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα το συμφέρον των Συλλόγων, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών είναι για το Σπύρο Κωστάλα το ζητούμενο αποτέλεσμα στις εκλογές της ανάδειξης του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ε.Π.Σ Χίου

Ο πρόσφατα παρατηθείς σύμβουλος με ανακοίνωση γνωστοποιεί ότι θα είναι υποψήφιος και σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Στην ανακοίνωση τονίζει μεταξύ άλλων:

«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, όπου εκφράστηκαν απόψεις με τις οποίες βρίσκομαι σε συμφωνία, όπως για παράδειγμα αυτές του τ. προέδρου του Ηρακλή Θυμιανών Γ.Τζιώτη και του υπεύθυνου της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Χίου Ν. Τσακού, προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές.

Η απόφασή μου αυτή έχει να κάνει με την συνέχιση της προσπάθειας όλων των προηγούμενων ετών για την όσο το δυνατό καλύτερη λειτουργία της Ένωσης προς όφελος Συλλόγων, αθλητών, προπονητών και όλων των συμμετεχόντων στην ποδοσφαιρική κοινότητα της Χίου, χωρίς βλέψεις για θέσεις και προνόμια ή προσωπικά οφέλη τα οποία ποτέ δεν επεδίωξα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ