11.8.2023 16:05

Ισχυρός ΝΟΧ με τον κόσμο της Χίου κοντά του

Κάλεσμα στον κόσμο του νησιού μας να συμμετέχει στη συγχρηματοδότηση και στην ενίσχυση του ΝΟΧ (με μικρές συνδρομές) αλλά και να έρθει πιο κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Χίου(ΝΟΧ) και τις ομάδες του (Πόλο, Κωπηλασία, Κολύμβηση) που τόσα μετάλλια και διακρίσεις έχουν χαρίσει και χαρίζουν στη Χίο και τόσο ωφελούν τους νέους μας μέσα από την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό...πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Αυγούστου 2023 ο Πρόεδρος του ΝΟΧ Δημήτρης Σκαπινάκης και o Πρόεδρος του Σωματείου Χρηματοδότησης του Ομίλου Γιάννης Σκούφαλος.

Παράλληλα παρουσίασαν τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων του Ναυτικού Ομίλου Χίου (ΝΟΧ) για τη νέα χρονιά, τη συμμετοχή του σε αγώνες και ταξίδια, μίλησαν για τις προπονήσεις και για τα τμήματά του...και τόνισαν το αυτονόητο...ότι η ομάδα αυτή που είναι κόσμημα και καμάρι για το νησί της Χίου  (που καταφέρνει παρόλες τις δυσκολίες και καλύπτει πάντα με τον καλύτερο τρόπο όλες αυτές τις δαπανηρές δραστηριότητες) πρέπει να έχει όλο τον κόσμο του νησιού κοντά της για να τη χαιρόμαστε πάντα δυνατή και δοξασμένη...όπως ήταν ο ΝΟΧ στο παρελθόν...κι όπως αρμόζει και θέλουμε να ναι πάντα!

Η επικοινωνία με τον Ναυτικό Όμιλο Χίου και τις ομάδες του, είναι πλέον πολύ εύκολη και άμεση για γονείς και παιδιά και από τα social-media, όπου μπορούν να ενημερωθούν και για το πώς θα αγοράσουν τα εισιτήρια διαρκείας του Σεπτεμβρίου, για τους αγώνες των ομάδων του ΝΟΧ.

Δημήτρης Ζαφείρης

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ