Αθλητισμός

22/1/15 17:21

τελ. ενημ.: 22/1/15 17:21

Aνακοίνωση διαμαρτυρίας από τον Κανάρη

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του Κανάρη για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στον αγώνα με τον Λέοντα και την τιμωρία των Κωττατή και Ζεράι. Η ανακοίνωση:
Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 20 Ιανουαρίου συνήλθε το δ.σ του σωματείου με μόνο θέμα τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν εις βάρος της ομάδας μας κατά τον αγώνα της 18/1/2015 με τον Λέοντα Αφροδισίων.
Είναι απορίας άξιον με ένα σωματείο που δεν υπάρχει παρελθόν αντιπαλότητας , ο δε αγώνας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σε καμία περίπτωση ντέρμπυ , ούτε είχε καμία ιδιαίτερη βαθμολογική αξία για την αντίπαλη ομάδα αυτή επέλεξε να αγωνιστεί με ιδιαίτερη βαναυσότητα κατά των αθλητών μας εντελώς απρόκλητα γεγονός που θα καθορίσει και τι μελλοντικές σχέσεις με το εν λόγω σωματείο αφού μέχρι σήμερα δεν έχει επανορθώσει.
Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την στοχευόμενη και ανειλικρινή καταγραφή γεγονότων   από τον συντάξαντα το φύλλο αγώνα διαιτητή ο οποίος και σε πείσμα των όσων είδαν οι  θεατές αλλά και  κατέγραψαν οι δημοσιογράφοι , επέλεξε να αναφέρει δύο από τους  καλύτερους ποδοσφαιριστές μας.
Ιδιαίτερα για τον τρόπο που συντάχθηκε το φύλλο αγώνα από δύο διαφορετικούς χαρακτήρας θα γίνει κάθε νόμιμη ενέργεια ώστε να διαπιστωθεί ποιος είναι ο δεύτερος συντάκτης εκτός του διαιτητή , ο οποίος και εμπνεύστηκε την τιμωρία των παιχτών μας ώστε να αναζητηθούν αρμοδίως οι ευθύνες.
Το Σωματείο μας θα πράξει άμεσα τα δέοντα όχι μόνο για να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα μεθοδευμένα αλλά και για να διαπιστωθεί και ποιος βρίσκεται πίσω αυτά

 

                                                        Με τιμή για το Δ.Σ
Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση