27.5.2025 7:16

Α.Σ. Έφηβος Χίου- Διακρίσεις για τους Αργύρη Λιόβαρη και Φίλιππο Σύλλα

Με δύο σημαντικές αθλητικές παρουσίες συμμετείχε ο Α.Σ. Έφηβος Χίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων Κ20 και Κ16, που διεξήχθη στο Κιλκίς το διήμερο 24 και 25 Μαΐου 2025. Οι αθλητές Αργύρης Λιόβαρης και Φίλιππος Σύλλας, εκπροσωπώντας τον σύλλογο και το νησί της Χίου, πέτυχαν αξιόλογες επιδόσεις, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις και δείχνοντας πως το μέλλον τους στον στίβο προμηνύεται πολλά υποσχόμενο.

Ο Αργύρης Λιόβαρης, αγωνιζόμενος στο Δέκαθλο της Κατηγορίας Κ20, κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση, παρά το γεγονός ότι ήταν ο νεότερος ηλικιακά στην κατηγορία. Η παρουσία του στο Κιλκίς ήρθε ως συνέχεια της συμμετοχής του στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες στην Κρήτη, δείχνοντας ότι η σταθερότητά του σε απαιτητικές διοργανώσεις είναι πλέον δεδομένη. Ο νεαρός αθλητής προετοιμάζεται πλέον για τη φυσική του κατηγορία, την Κ18, με στόχο τους επερχόμενους Πανελλήνιους Αγώνες Δεκάθλου που θα φιλοξενηθούν στα Τρίκαλα.

Αντίστοιχα εντυπωσιακή ήταν η πρώτη συμμετοχή του Φίλιππου Σύλλα στο Όκταθλο της Κατηγορίας Κ16. Ο πρωτοεμφανιζόμενος αθλητής, αν και μικρότερος από τους περισσότερους συναθλητές του, κατέλαβε την 4η θέση, σημειώνοντας επίδοση που του εξασφάλισε την πρόκριση για τους επόμενους Πανελλήνιους Αγώνες Συνθέτων Κ16, οι οποίοι θα διεξαχθούν στη Θήβα.

Η επιτυχία των δύο αθλητών επιβεβαιώνει τη σταθερή ανοδική πορεία του συλλόγου και το υψηλό επίπεδο της προετοιμασίας τους. Ο ρόλος του προπονητή Ιωάννη Τζήκα είναι καθοριστικός, καθώς αποτελεί τον άνθρωπο πίσω από τη συνεχή πρόοδο των παιδιών, τόσο σε επίπεδο τεχνικής όσο και ψυχολογικής υποστήριξης.

Σε σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Έφηβος Χίου απηύθυνε θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, δηλώνοντας: «Συνεχίζουμε δυναμικά, με στήριγμα τον προπονητή μας Ιωάννη Τζήκα. Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για τις σπουδαίες επιδόσεις τους».

Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν όχι μόνο προσωπικές επιτυχίες των αθλητών, αλλά και μια συλλογική επιβεβαίωση της δουλειάς που γίνεται στον χώρο του στίβου στη Χίο, αναδεικνύοντας τον νησιώτικο αθλητισμό στο πανελλήνιο προσκήνιο.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ