18.10.2023 9:33

Στο Γενικό Προξενείο Σμύρνης αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Χίου

Αντιπροσωπία του Δ.Σ. του Συλλόγου ενοικιαζομένων δωματίων και τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών Χίου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γιώργο Μυλωνάδη και τον Ταμία Μανώλη Ψώρρα συναντήθηκαν την Τρίτη 17/10 στο Γενικό Προξενείο της Σμύρνης με τον νέο Γενικό Πρόξενο κ. Αλέξανδρο Κώνστα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί για την τουριστική εικόνα του νησιού και για το πόσο σημαντική είναι η αγορά της Τουρκίας από την στιγμή που δεν υπάρχουν προς το παρόν απευθείας πτήσεις με το εξωτερικό σε αντίθεση με τα γειτονικά νησιά που δουλεύουν και με άλλες αγορές λόγω των απευθείας πτήσεων που έχουν.

Έγινε μία παρουσίαση των τελευταίων 10 ετών σε σχέση με την ροή των τούρκων τουριστών, για το πως συμπεριφέρονται, για τις φυσικές ομορφιές, τις παραλίες, τα χωριά μας, την πλούσια μας ιστορία, την καλή ενδοεπικοινωνία και αμεσότητα που έχουμε μαζί τους και την υψηλή παροχή υπηρεσιών που τους προσφέρουμε. Συζητήσαμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε σχέση με την απόκτηση βίζας και τί δυνατότητες υπάρχουν για να έρχονται περισσότεροι.

Ο κ. Γενικός Πρόξενος υποσχέθηκε ότι θα συμβάλει με όλες τις δυνάμεις του ώστε το Προξενείο να είναι αρωγός στην συνέχιση της αύξησης της ροής των Τούρκων και ότι σύντομα θα επισκεφθεί το νησί μας για να το γνωρίσει και από κοντά.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ