10.8.2022 12:59

Μιχάλης Παρλαμάς – «Θα φθάσουμε μέχρι τέλους το θέμα των υποκλοπών» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε αυτή τη χώρα θεωρούμε λογικό να παρακολουθούνται πολιτικοί αρχηγοί, να υπάρχουν χρήματα για δομές αλλά όχι για το ΕΚΑΒ και να μη λειτουργούν οι θεσμοί

Για σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων έκανε λόγο ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Χίου του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Παρλαμάς, αναφερόμενος στο μείζον θέμα των υποκλοπών από την ΕΥΠ.

Όπως είπε, δεν πρόκειται για ένα απλό ατόπημα της κυβέρνησης της Ν.Δ. αλλά για ένα βαθύτερο ζήτημα δημοκρατίας και διαφάνειας των θεσμών, σημειώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναζητήσει απαντήσεις για τα πάντα.

Ο ίδιος πάντως εκτός των άλλων ανέφερε ότι η Ελλάδα, έπαψε να αποτελεί μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να θεωρείται φυσιολογικό να παρακολουθούνται δημοσιογράφοι και πολιτικοί αρχηγοί, να υπάρχουν χρήματα για δομές μεταναστών αλλά όχι για το ΕΚΑΒ και να μη λειτουργούν οι θεσμοί και η διάκριση των εξουσιών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ