Πολιτισμός

9/4/19 12:36

τελ. ενημ.: 9/4/19 12:39

Διήμερο εκδηλώσεων από το Μουσικό Σχολείο

Το Μουσικό Σχολείο Χίου διοργανώνει διήμερο μουσικών εκδηλώσεων την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, στις 19:30 στο Ομήρειο.  Τα σύνολα του σχολείου(κλασικής μουσικής, παραδοσιακής μουσικής, λαϊκής μουσικής, κιθάρας και χορωδίας) θα παρουσιάσουν την δουλειά που προετοίμασαν κατά την διάρκεια του σχολικού έτους.

Καθημερινά το Μουσικό Σχολείο προσπαθεί  να θέσει  τις βάσεις και να χαράξει τους δρόμους που θα κάνουν τους νέους ανθρώπους κοινωνούς μιας διαφορετικής Παιδείας- αποστολή κάθε άλλο απλή μέσα στις συνθήκες που επιφυλάσσουν οι σύγχρονοι καιροί για το σημερινό σχολείο, αλλά που αξίζει αναμφίβολα κάθε κόπο και θυσία.

Η εκδήλωσή στοχεύει στην προβολή  του έργου του Μουσικού Σχολείου έργο και στην  πολυδιάστατη προσφορά του που  δεν στηρίζεται πάντα στον αναγκαίο βαθμό από την σύγχρονη πολιτεία, παρόλο που τα Μουσικά Σχολεία  προσφέρουν στους νέους όχι μόνο μουσική εκπαίδευση αλλά και  σφαιρική  καλλιέργεια, συμβάλλοντας ενεργά στην διάπλαση υγιών και ισορροπημένων προσωπικοτήτων.

Είσοδος ελεύθερη (θα τηρηθεί σειρά με δελτίο προτεραιότητας).

Σχόλια άρθρου: 0