9.5.2022 7:30

Το ΠΑΣΟΚ Χίου στα χέρια του Μιχάλη Παρλαμά

Εξαιρετική διαδικασία, μαζική προσέλευση των μελών και φίλων του κινήματος στη Χίο και έντονη παρουσία γυναικών στη νέα Νομαρχιακή

Με τη μαζική προσέλευση μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής στη Χίο, επισφραγίστηκε η επιτυχημένη πορεία της δημοκρατικής παράταξης προς το συνέδριο του κόμματος.

Σε τοπικό επίπεδο, η προσέλευση υπήρξε πέραν του δέοντος ικανοποιητική ενώ η διαδικασία κύλησε ομαλά χωρίς προβλήματα.

Η νέα Νομαρχιακή του Κόμματος

Οι Χιώτες κατά την εσωκομματική εκλογική διαδικασία της Κυριακής, επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στον Μιχάλη Παρλαμά, αναγνωρίζοντας ότι ήταν ο άνθρωπος που μέσα σε δύσκολες συνθήκες, έδωσε τη δική του μάχη, όχι μόνο κρατώντας το κόμμα όρθιο – τη στιγμή που κάποιοι γύριζαν την πλάτη ή παρακολουθώντας από απόσταση- αλλά επί της ουσίας του έδωσε νέα πνοή, μέσα από καθημερινές παρεμβάσεις που έβρισκαν συχνά αντίκρισμα εντός της Βουλής σε συνεργασία με τον Χιώτη Βουλευτή Επικρατείας του κόμματος Γιώργο Καμίνη.

Έτσι οι ψηφοφόροι έδωσαν την πρωτιά στον Μ. Παρλαμά με 238 ψήφους και ακολούθησαν οι Κωνσταντίνος Φωκίδης με 215, Παντελής Στεφάνου με 185, Ειρήνη Μπουλά 176, Κυριακή Ασπιώτη με 165 Χριστόφορος Κριμιζής με 165,  Δήμος Καρασούλης με 152, Βούλα Μπουλά με 136 και Αλέξανδρος Κατσαρός με 135.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ