28.7.2023 15:29

Το δημοσίευμα της "Καθημερινής" που «έκαψε» τον Νότη Μηταράκη

Τι κι αν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει χαρακτηρίσει τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές ως «κήρυξη πολέμου»; Αυτό φαίνεται πως δεν εμπόδισε τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νότη Μηταράκη, να «ξεσκάσει» για λίγο, μακριά από την Αθήνα.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει η στήλη «Θεωρείο» της Καθημερινής, όπου γράφει ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εμφανίστηκε χτες το πρωί σε μακρινό νησί (δεν γνωρίζουμε ποιο), για να ξεκινήσει τις διακοπές του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές επιβιβάστηκε μάλιστα και σε ένα σκάφος όπου έμεινε για αρκετές ώρες και το απόγευμα επέστρεψε στην Αθήνα, με τους λουόμενους να αναρωτιούνται αν όντως το άτομο που έβλεπαν ήταν ο ίδιος ο υπουργός.

Το δημοσίευμα

«Ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος.

Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες, και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ