24.6.2021 15:37

Στο πλευρό των μαστιχοπαραγωγών ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Χίου

 Την Τετάρτη 23-6-2021, στα γραφεία της ΕΜΧίου, σε πολύ καλό κλίμα, έγινε η συνάντηση αντιπροσωπείας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου με τον πρόεδρο της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου κ. Τούμπο και στελέχη της Ένωσης.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου, συνεχάρη τους υπεύθυνους της ΕΜΧ για το θετικό έργο της Ένωσης, την αύξηση της παραγωγής, των πωλήσεων και των αποτελεσμάτων (κερδών εις όφελος των συνεταιρισμένων παραγωγών) και την μεγάλη δυναμική του προϊόντος.

Συζητήθηκε η προοπτική, που υπάρχει, για μεγαλύτερη αύξηση της παραγωγής και επέκταση των αγορών. Τονίστηκε, από τους υπεύθυνους, ότι η μαστιχοκαλλιέργεια είναι μια ειδική παραγωγή και πρέπει να υπάρχει εξειδίκευση στα αναπτυξιακά προγράμματα της Περιφέρειας, που αφορούν την καλλιέργεια μαστίχας. Επίσης πρέπει να προσεχθεί, από την Πολιτεία, η πολιτική αποζημιώσεων. Ειδικά στην περίπτωση φωτιάς πρέπει να αποζημιώνεται η ζημιά του φυτικού κεφαλαίου ολόκληρη, χωρίς κόφτη.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου, τόνισε ότι, πάντα θα βρίσκεται στο πλευρό των μαστιχοπαραγωγών και θα στηρίζει το αναπτυξιακό έργο της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ