10.8.2023 16:01

ΠΑΣΟΚ: Το «επιτελικό» κράτος αποδείχτηκε σαθρό και αναποτελεσματικό σε σειρά γεγονότων

Το νέο «αφήγημα» της Κυβέρνησης ότι οι Υπουργοί δεν εμπλέκονται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό, και συνεπώς η πολιτική ηγεσία είχε μαύρα μεσάνυχτα για την κάθοδο εκατοντάδων χούλιγκαν στη χώρα μας, την εκθέτει ακόμη περισσότερο, και υπογραμμίζει την αντικειμενική πολιτική ευθύνη του κ. Οικονόμου, που όχι μόνο αποφεύγει να αναλάβει, αλλά κυρίως δεν του επιμερίζει ο Πρωθυπουργός αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το «επιτελικό» κράτος αποδείχτηκε σαθρό και αναποτελεσματικό σε μια σειρά από κρίσιμα γεγονότα όπου ζητούμενο ήταν η ασφάλεια σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Φάνηκε με τις εκρήξεις πυρομαχικών δίπλα σε κατοικημένη περιοχή στη Νέα Αγχίαλο, τα ανεπαρκή πρωτόκολλα δασοπροστασίας και πρόληψης πυρκαγιών, τη λειτουργία του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, που καθ’ ομολογία του Υπουργού του, τρία χρόνια μετά δεν έχει ακόμη ευδιάκριτο οργανόγραμμα και την ανεμπόδιστη επιδρομή ακροδεξιών χούλιγκαν με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

Tags: ΠΑΣΟΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ