31.5.2023 13:47

ΠΑΣΟΚ σε Μηταράκη: «Μη θρέφεις τα εμμονικά σου όνειρα για υπερδομή στη Χίο»

Ως Νομαρχιακή επιτροπή Χίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες συντοπίτες μας που ήρθαν χθές στην συγκέντρωση-ομιλία του προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη, άκουσαν και στηρίζουν την προσπάθεια μας στην επανέναρξη του αγώνα για την μεγάλη εκλογική μάχη της 25ης Ιούνη, για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ!!!

Όσον αφορά την χθεσινή απέλπιδα προσπάθεια - δήλωση του κ. Μηταράκη:

Ο κύριος υπουργός από την Αθήνα όπου κατοικεί, πανικοβλήθηκε από τη χτεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση των δημοκρατικών ανθρώπων της Χίου και την αποδοχή του προγραμματικού λόγου του προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη. Έσπευσε λοιπόν, κουντρουβαλώντας σχεδόν, και πριν καν τελειώσει η ομιλία,  να τοποθετηθεί με γνώμονα τα εμμονικά όνειρά του. Τον ενημερώνουμε λοιπόν, έστω και για πολλοστή φορά, ώστε να μην θρέφει αυταπάτες: 

ΔEN ΘA EΠITPEΨOYME NA ΓINEI TO NHΣI MAΣ AΠOΘHKH ΨYXΩN, OΠΩΣ ΔHΛΩΣE AΠEPIΦPAΣTA XTEΣ O NIKOΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ AΠO THN XIO. HMAΣTAN, EIMAΣTE KAI ΘA EIMAΣTE KATA THΣ YΠEPΔOMHΣ!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: ΠΑΣΟΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ