3.6.2022 20:26

Παρουσιάστρια CNN Turk: Κάντε εμπάργκο στα στρατιωτικοποιημένα νησιά

Μετά τον Τσαβούσογλου ο οποίος «έκοψε» το Αιγαίο στα δύο λέγοντας πως η Τουρκία θα θέσει θέμα κυριαρχίας στα ελληνικά νησιά επειδή είναι στρατιωτικοποιημένα, σειρά στην προπαγάνδα πήραν οι δημοσιογράφοι και συγκεκριμένα το CNN Turk.

Χαρακτηριστικό του κλίματος έντασης που επιχειρούν να καλλιεργήσουν οι Τούρκοι είναι ότι παρουσιάστρια του σταθμού, παρουσιάζοντας χάρτες κάλεσε τους συμπολίτες της να επιβάλλουν τουριστικό… εμπάργκο στα νησιά και να μην επισκεφτούν όσα από αυτά είναι στρατιωτικοποιημένα.

Η παρουσιάστρια Χαντέ Φιράτ έδειξε χάρτη με τα ελληνικά νησιά στα οποία η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία και είπε: «Αγαπημένοι τηλεθεατές, πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας. Επισκέπτεστε αυτά τα νησιά. Κοιτάξτε, αυτά τα στρατικοποίησαν και ασχολούνται με την Τουρκία. Έστω για φέτος, τα χρήματά σας να τα ξοδέψετε στην Τουρκία. Φέτος μην ξοδέψετε τα χρήματά σας στους Ελληνες. Κάνουμε έκκληση»

Ενώ παρουσίασε ακόμα και χάρτη με τα νησιά, στα οποία θα πρέπει να κάνουν τουριστικό.

Μάλιστα εκτός από τα ελληνικά νησιά, η δημοσιογράφος έδειξε και τις αμερικανικές βάσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη.

«Ανώτατος αξιωματούχος μου είπε πως οι επενδύσεις των ΗΠΑ σε αυτά τα σημεία είναι τεράστιες. Επίσης η Άγκυρα με τίποτα δεν πιστεύει πως αυτό συμβαίνει για τη Ρωσία. Η Ελλάδα πήρε αέρα και υψώνει τείχος και αυτό ενισχύει αυτό το γεγονός. Οι ΗΠΑ συγκεντρώνουν στην Ελλάδα όλα τα κεφάλαια και τις δυνάμεις τους».
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ