8.5.2024 17:17

Νότης Μηταράκης: «Τι έκανε το ΠΑΣΟΚ για τα μεγάλα έργα στη Χίο;»

Τη δική του απάντηση δίνει στον Βουλευτή Χίου του ΠΑΣΟΚ Σταύρο Μιχαηλίδη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νότης Μηταράκης, με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο νησί μας την Παρασκευή. 

Αναλυτικά αναφέρει: 

«Μετά από αρκετά χρόνια Νεοδημοκράτης, ο πρόσφατα ΠΑΣΟΚ κ. Σταύρος Μιχαηλίδης δεν άκουσε και δεν είδε τι έγινε στη Χίο από το 2019. Δεν είδε ότι λύθηκε το μεταναστευτικό που μας κατέστρεψε επί ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, δεν είδε ότι μονιμοποιήθηκε ο νησιωτικός ΦΠΑ, δεν είδε ότι προχωράμε στο νέο χωροταξικό σχέδιο των νησιών μας. Δεν βλέπει ότι τελειώνει το κτήριο του αεροδρομίου, ότι ξεκίνησε το έργο της επέκτασης του διαδρόμου, ότι χρηματοδοτήθηκε το νέο Τελωνείο Λιμένα Χίου, κανένα από αυτά τα έργα δεν υπήρχαν παρά στα χαρτιά το 2019. Βρέθηκε χρηματοδότηση και ξεκίνησαν πάλι, μετά από χρόνια απαξίωσης, το Κόρης Γεφύρι και το δικαστικό, σε τροχιά ολοκλήρωσης. Τσιμουδιά φυσικά ότι επί ΠΑΣΟΚ κανένα από αυτά τα έργα δεν έγιναν, ούτε ήταν στον προγραμματισμό. Προφανώς υπάρχουν και θα υπάρχουν δυσκολίες, η Κυβέρνηση δείχνει και θέληση και σχέδιο και αποτέλεσμα».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ