9.8.2022 17:59

ΝΟΔΕ Χίου- "Λύσαμε το μεταναστευτικό, είδατε λεφτά στην τσέπη, κάναμε έργα, όλα καλά με το ΕΚΑΒ"

Προκλητική ανακοίνωση από τη διορισμένη ΝΟΔΕ, που χαρακτηρίζει ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ όσους αντιδρούν

Το διαζύγιο από την τοπική κοινωνία παράλληλα με το διαζύγιο από την πραγματική διάσταση των γεγονότων και τη λογική, επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά η διορισμένη διοίκηση της τοπικής ΝΟΔΕ.

Σε μία μακροσκελή ανακοίνωσή της, η «γαλάζια» οργάνωση, αφού πρώτα επισημαίνει ότι έλυσε το μεταναστευτικό, ότι οι πολίτες είδαν λεφτά στην τσέπη τους από τη μείωση του ΦΠΑ, ότι έκαναν έργα, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το πρόβλημα με το ΕΚΑΒ λύθηκε με παρέμβαση της κυβέρνησης.

Η ΝΟΔΕ Χίου, πέρα από το πολιτικά αισχρό συμπέρασμα ότι, πίσω από τις αντιδράσεις κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ, βαπτίζει τις δευτερογενείς διακομιδές ως επείγοντα περιστατικά, ενώ είναι ήδη γνωστό ότι το ιδιωτικό ασθενοφόρο, εξαιτίας της έλλειψης εκπαίδευσης του πληρώματός του, δεν εξυπηρετεί έκτακτα περιστατικά.

Φυσικά από την στερούμενη πραγματικότητας και αλήθειας ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Χίου, εκλείπει οποιαδήποτε αναφορά στον εμπαιγμό Πλεύρη, στην αδυναμία των διασωστών να παρέμβουν σε όλα τα περιστατικά, αλλά και στη μοναδική αλήθεια, ότι η Χίος εν μέσω θέρους και με διπλάσιο πληθυσμό ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ

 

Αφού πλέον η Χίος αντιμετώπισε με επιτυχία το μεταναστευτικό, αυτό φαίνεται κάθε μέρα στη πόλη και στα χωριά, αφού όλα τα μεγάλα έργα προχωράνε, αυτό φαίνεται στα εργοτάξια, αφού η Χίος εξασφάλισε το νησιωτικό ΦΠΑ, αυτό φαίνεται στην τσέπη μας, τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ επικεντρώνει την κριτική του μονοθεματικά στο Νοσοκομείο.

Το Νοσοκομείο λοιπόν, αντιμετώπισε με επιτυχία την πανδημία, καθώς υπερδιπλασίασε τα ενεργά κρεβάτια ΜΕΘ από 3 σε 7, δημιουργώντας ειδική πτέρυγα για Covid. Λειτούργησε επίσης 29 κλίνες, για την αντιμετώπιση περιστατικών COVID. Αύξησε δε το επικουρικό προσωπικό του νοσοκομείου, με ιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό, κατά περίπου 44 άτομα για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών. Ήδη ανακοινώθηκαν προσλήψεις 5 ιατρών και αναμένονται άμεσα προσλήψεις νοσηλευτικού και επικουρικού προσωπικού.

Ως προς το ΕΚΑΒ, θέμα έχει προκύψει καθώς 7 διασώστες έχουν τεθεί, για διάφορους λόγους εκτός απογευματινών και βραδινών υπηρεσιών.

Επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ ενδεικτικά αναφέρουμε ότι κατά το έτος 2019 οι μονές βάρδιες ήταν: α) 9 για τον μήνα Ιανουάριο β) 13 για τον μήνα Φεβρουάριο γ) 20 για τον μήνα Μάρτιο δ) 4 για τον μήνα Απρίλιο ε) 20 για τον μήνα Μάιο και στ) 29 για τον μήνα Ιούνιο. Όπως φαίνεται κάποιοι έχουν επιλεκτική μνήμη!

Η Κυβέρνηση προχωρά σε προσλήψεις, ήδη οδηγός έχει αναλάβει εργασία στη Βολισσό καθώς και 3 πιστοποιημένοι διασώστες,απόφοιτοι της σχολής ΔΙΕΚ του Νοσοκομείου για να εξυπηρετήσουμε, μαζί με ιδιωτικό ασθενοφόρο που διατέθηκε προσωρινά από δωρεές, τις δευτερογενείς διακομιδές, τα εξιτήρια, τις χρόνιες εξετάσεις, την στήριξη των νεφροπαθών.

Ήδη 23 περιστατικά έχουν εξυπηρετηθεί με τα επιπλέον μέσα, αποσυμφορώντας το ΕΚΑΒ για επείγοντα περιστατικά.

Μόνιμες και επικουρικές προσλήψεις στο ΕΚΑΒ έχουν συμφωνηθεί και αναμένονται άμεσα σχετικές προκηρύξεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργήσει φόβο στους Χιώτες, η πραγματικότητα όμως είναι ότι το Νοσοκομείο ανταποκρίνεται με επιτυχία στην αποστολή του.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ