2.5.2018 12:45

Με εξωδικαστικό συμβιβασμό έληξε η διαμάχη Μήτσουρα με τους Αμπαζή- Σκούφαλο

Χρειάστηκε να περάσουν 3 και πλέον χρόνια με δεκάδες ανακοινώσεις και αντιπαραθέσεις προκειμένου να δοθεί τέλος στη διαμάχη του εκπροσώπου της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. "Ακμή" με τους Μάρκο Σκούφαλο και Γιώργο Αμπαζή.
Στην προγραμματισμένη Δική της Τετάρτης οι δύο πλευρές αποφάσισαν να τα βρουν εξωδικαστικά κάτι που τελικά επιτεύχθηκε μετά από μισάωρη διακοπή της δίκης.
Οι Γιώργος Αμπαζής και Μάρκος Σκούφαλος επέμειναν ότι οι θέσεις τους ήταν ξεκάθαρα πολιτικές και δεν είχαν σκοπό να θίξουν τον Βασίλη Μήτσουρα, κάτι που έγινε αποδεκτό από τον τελευταίο.
Λίγο πριν την τυπική αθώωση των κατηγορουμένων εξαιτίας έλλειψης δόλου, από την πλευρά των στελεχών του ΚΚΕ αναγνώστηκε το παρακάτω κείμενο που έγινε αποδεκτό από την πλευρά Β. Μήτσουρα και του δικηγόρου του Γιάννη Μικέδη.
"Οι κατηγορούμενοι δηλώνουν ότι οι ανακοινώσεις και οι δηλώσεις τους είχαν αμιγώς ιδεολογικό χαρακτήρα, στρέφονταν κατά της τότε δημοτικής αρχής και δεν είχαν καμία πρόθεση να θίξουν την τιμή και την υπόληψη κανενός, συμπεριλαμβανομένου και του Βασιλείου Μήτσουρα.
Στόχο είχαν να αναχαιτίσουν τη δραστηριοποίηση των ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. σε όλη την Ελλάδα και να προστατεύσουν τα συμφέροντα των εργαζομένων σύμφωνα με τις πάγιες θέσεις και αρχές της ιδεολογίας τους".

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ