23.2.2022 6:42

ΚΙΝ.ΑΛ. - Με Καμίνη στη Χίο και Χριστόφα στη Λέσβο;

Τις πρώτες σκέψεις του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη για τις εκλογές του 2023, επιχειρεί να καταγράψει δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», δίνοντας πληροφορίες για τους πιθανούς υποψηφίους Βουλευτές του κόμματος τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και στην περιφέρεια.

Μάλιστα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά τόσο στη Χίο όσο και στη Λέσβο, αναφέροντας ως πιθανούς υποψήφιους τον Γιώργο Καμίνη αλλά και τον Παναγιώτη Χριστόφα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

"Χίος: Από το Επικρατείας στο ακριτικό νησί και τόπο καταγωγής του θα βρεθεί ο κ. Γιώργος Καμίνης. Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων θα έχει ίσως «αντίπαλο» στο ίδιο ψηφοδέλτιο τον κ. Κώστα Τριαντάφυλλο, εφόσον δεν επιμείνει ως υποψήφιος δήμαρχος στη μάχη της Αυτοδιοίκησης.

Λέσβος: Ο κ. Παναγιώτης Χριστόφας, από τα ικανά νεαρά στελέχη, ο οποίος ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, εάν δεν κατέβει στις βουλευτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης. Δυνατή είναι η υποψηφιότητα, λένε στελέχη, του κ. Γιώργου Πετρέλλη (δικηγόρος), υποψήφια και η κυρία Βάσω Χοχλάκα".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ