16.6.2021 14:30

Γ. Καραβασίλης: «Συμπλεγματική, η πολιτική της ΔΕΥΑΧ»

Κριτική ασκεί η παράταξη «Χίος Μπροστά» στην πολιτική που ακολουθεί η ΔΕΥΑΧ εφαρμόζοντας τα σχέδια της, σε τοπικές κοινωνίες, μεταξύ των οποίων είναι η Βολισσός, ο Καταρράκτης ο Βροντάδος και το Λιθί.

Σε δηλώσεις του ο Επικεφαλής της παράταξης «Χίος Μπροστά», Γ. Καραβασίλης μετέφερε τον προβληματισμό του, για τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζει η ΔΕΥΑΧ, να τοποθετήσει μονάδα αφαλάτωσης στον Βροντάδο. Για τον κ. Καραβασίλη η ΔΕΥΑΧ δεν έλαβε υπόψη τα ιδιοκτησιακά προβλήματα του χώρου, ενώ μόλις εχθές ως λύση πρότεινε τον χώρο της μαρίνας.

Αν και αργά η ΔΕΥΑΧ αντιλήφθηκε το λάθος για τον κ. Καραβασίλη:

«Η ΔΕΥΑΧ έστω και αργά αντιλήφθηκε ότι η περιουσία δεν είναι δημοτική. Μέχρι πρόσφατα λοιδορούσε τους κατοίκους του Βροντάδου».

Μάλιστα ανέφερε ότι  οι χειρισμοί της ΔΕΥΑΧ «έθεσαν σε κίνδυνο την Εταιρία». Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο για τον κ. Καραβασίλη να κινηθεί νομικά η Εταιρία ενάντια στη ΔΕΥΑΧ.

Έτσι χαρακτήρισε την πολιτική της ΔΕΥΑΧ «συμπλεγματική» καθώς βασίζεται σε «προσωπικές συμπεριφορές, οι οποίες βάζουν τις κοινωνίες απέναντι και δεν παράγουν έργο».

Τέλος πρόσθεσε ότι οι υπάρχουσες μονάδες αφαλάτωσης παραμένουν «ασυντήρητες».

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ