9.3.2023 10:33

Επιβεβαιώνει τις κινήσεις διεύρυνσης η Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου του ΠΑΣΟΚ

"Ο Μηταράκης έχει μετατρέψει το νησί σε φέουδο με αδιαφάνεια, αναποτελεσματικότητα, ευνοιοκρατία και ρεβανσισμό"

Τις κινήσεις διεύρυνσης στο πλαίσιο της χθεσινής διευρυμένης συνεδρίασης, στα νέα της γραφεία, επιβεβαιώνει μέσα από ανακοίνωση της η Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου του ΠΑΣΟΚ.

Σε αυτή υπογραμμίζει την αναγκαιότητα συγκλήσεων για το καλό της Χίου, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον Νότη Μηταράκη λέγοντας ότι έχει μετατρέψει το νησί σε φέουδο με αδιαφάνεια, αναποτελεσματικότητα, ευνοιοκρατία και ρεβανσισμό.

Αναλυτικά αναφέρει:

Χτες, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, συνεδρίασε η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Χίου.

Στο νησί μας, την Χίο εδώ και αρκετό καιρό κυριαρχεί μια άκρως προβληματική πολιτική κατάσταση με αρνητικό πρωταγωνιστή τον βουλευτή και υπουργό Νότη Μηταράκη, ο οποίος μετερχόμενος αναχρονιστικές και παλαιοκομματικές μεθόδους έχει μετατρέψει το νησί σε ένα ιδιότυπο φέουδο με κύρια χαρακτηριστικά την αδιαφάνεια, την αναποτελεσματικότητα, την ευνοιοκρατία και τον ρεβανσισμό απέναντι σε όποιον διαφωνεί μαζί του.

Σήμερα, ίσως περισσότερο από ποτέ, αποτελεί αδήριτη αναγκαιότητα η δημιουργία ενός δημοκρατικού αναχώματος για το νησί μας το οποίο θα έχει τη δυνατότητα έκφρασης στο ελληνικό κοινοβούλιο μιας και κάτι τέτοιο απουσιάζει παντελώς από το τοπικό πολιτικό προσκήνιο.

Για να υλοποιηθεί μια τέτοια προσπάθεια και να αποδώσει καρπούς, οπωσδήποτε χρειάζονται ευρύτερες συναινέσεις που συχνά απαιτούν στρατηγικές διευρύνσεις.

Στα πλαίσια αυτά, το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά πρωτοπορούσε και δεν δίσταζε να προχωρά σε υπερβάσεις με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου, κάτι που σε τοπικό επίπεδο το έχουμε αποδείξει τόσο στο θέμα του μεταναστευτικού όσο και σε άλλα ζητήματα.

Στον νομό μας, η λεγόμενη αναπτυξιακή προοπτική που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος παραμένει κενό γράμμα βρίσκοντας αντίκρισμα σε μάλλον ευκαιριακές εξαγγελίες και κοντόφθαλμες ιδιοτελείς πολιτικές προσεγγίσεις. Εύλογα θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί, λοιπόν, ότι η κοινωνία μας αποζητά τη συμπόρευση όλων με στόχο το καλύτερο για την Χίο μας.

Γι’ αυτούς τους λόγους το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής καλεί σε συστράτευση την Χιακή κοινωνία και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, ώστε να καταφέρουμε να ανατρέψουμε αυτό το καθεστώς που έχει δημιουργηθεί και φαλκιδεύει το μέλλον μας.

Προχωράμε μαζί, δυνατά και με αποφασιστικότητα διεκδικώντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, δηλώνοντας έτοιμοι για τις προκλήσεις και τους αγώνες του σήμερα και του αύριο.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ