24.5.2024 8:07

Επίσκεψη Στέφανου Παραστατίδη και Κώστα Τσουκαλά στη Χίο

Στη Χίο θα βρεθούν αύριο στο πλαίσιο περιοδείας τους στο νησί ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Παραστατίδης, και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, και έχει ως στόχο την αλληλεπίδραση με τους κατοίκους και τους φορείς του νησιού, καθώς και τη συζήτηση για τα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Χίος και το Βόρειο Αιγαίο.

Πρόγραμμα Επίσκεψης

Συνάντηση με κατοίκους και φορείς:
Η περιοδεία θα ξεκινήσει με συναντήσεις με κατοίκους και τοπικούς φορείς. Σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι η ανταλλαγή απόψεων και η ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Χίου και της ευρύτερης περιοχής του Βόρειου Αιγαίου.

Ομιλία στο ξενοδοχείο Ελληνικό Κάστρο:
Στις 18:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα πραγματοποιηθεί ομιλία των Στέφανου Παραστατίδη και Κώστα Τσουκαλά με θέμα «Εθνικά ζητήματα και εξωτερική πολιτική» στο ξενοδοχείο Ελληνικό Κάστρο. Η ομιλία αυτή θα αποτελέσει ευκαιρία για τη συζήτηση των εθνικών θεμάτων και της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας, παρέχοντας παράλληλα την ευκαιρία για διάλογο με τους παρευρισκόμενους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ