12.11.2023 17:15

Ενωτικά τα εγκαίνια του νέου πολιτικού γραφείου του Σταύρου Μιχαηλίδη

Συνάντηση με τον Χρήστο Σταϊκούρα για το αεροδρόμιο Χίου θα ζητήσουν μέσα από κοινή τους επιστολή Μιχαηλίδης, Μουτζούρης, Μαλαφής

Ξεκινούν για τη Χίο καινούργιες πολιτικές διαδρομές προόδου και συνεργασίας , χωρίς αντιπαλότητες άνευ ουσίας και κακές παρενθέσεις του παρελθόντος που δεν είναι χρήσιμες για τον τόπο μας, τόνισε ο νεοεκλεγείς Βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Μιχαηλίδης, στα εγκαίνια του νέου πολιτικού του γραφείου ( στην πολυκατοικία που βρίσκεται στη θέση της πρώην Κλινικής Αυγουστή στο κέντρο της Χίου στο παρκάκι κοντά στου Βαξάλη ) στις 6 το απόγευμα της 11ης Νοεμβρίου 2023. 

«Θα είμαι πάντα κοντά σας! Με συνέπεια και ευθύνη για το καλό του νησιού μας και των πολιτών! Ο ίδιος Σταύρος που τόσα χρόνια γνωρίζετε. Χωρίς κούφιες και επιβλαβείς πολιτικές ίντριγκες», είπε με λίγα λόγια ο κ. Σταύρος Μιχαηλίδης στους παρευρισκόμενους από την τελετή των εγκαινίων.

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Πολίτης στις Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023

Ο Αγιασμός και τα εγκαίνια είχαν πολύ κόσμο, σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ και πάρα πολλοί συνεργάτες και φίλοι του Σταύρου Μιχαηλίδη από τη Νέα Δημοκρατία κι απ' όλους τους πολιτικούς χώρους ... η οικογένειά του και πλήθος πολιτών της Χίου που τον στήριξαν στον πολιτικό του αγώνα και είναι πάντα κοντά του.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν κι ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Χίου Γιάννης Μαλαφης με τους οποίους ο Σταύρος Μιχαηλίδης είχε συνάντηση το πρωί της ίδιας μέρας μετά την παρέλαση και συζήτησαν το μείζον θέμα της συνέχισης και αποπεράτωσης της επέκτασης του Αεροδρομίου και της αντιμετώπισης των προβλημάτων που σχετίζονται με αυτό. 

Ο Βουλευτής Χίου Σταύρος Μιχαηλίδης, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης και ο Δήμαρχος Χίου Γιάννης Μαλαφής έκαναν κοινή δήλωση-συνέντευξη στα ΜΜΕ μετά το πέρας των εγκαινίων σχετικά με το θέμα του Αεροδρομίου που συζήτησαν το πρωί τονίζοντας ότι και σε αυτό, αλλά και σε όλα τα μεγάλα και μικρά θέματα του τόπου μας θα έχουν συνεργασία, χωρίς ανούσιες αντιπαλότητες και «ξεπεράσματα» προβολής και δημοσιότητας, για το κοινό καλό και την ωφέλεια του νησιού μας. 

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε και ευχήθηκε στο Σταύρο Μιχαηλίδη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και ο Παναγιώτης Δουδωνής, πολύ αξιόλογο και επάξια προβεβλημένο μέλος του Κοινοβουλίου και του ΠΑΣΟΚ που μίλησε μετά τα εγκαίνια στο ξενοδοχείο Aegean Dream στον Καρφά όπου κάλεσε και ο Σταύρος Μιχαηλίδης όλους τους παρευρισκομένους των εγκαινίων.

Ο Σταύρος Μιχαηλίδης ευχαρίστησε τον κόσμο της Χίου και τους πολιτικούς συνεργάτες και φίλους του που προσήλθαν με χαρά και αγάπη στα εγκαίνια και ταυτοχρόνως ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του και τις ευχές του και πρόσθεσε ότι τον συμβουλεύεται σε σημαντικές και δύσκολες αποφάσεις της ζωής του και το ίδιο έκανε και τρεις μήνες πριν.

Ο Σεβασμιώτατος με τη σειρά του χωρίς πολιτικούς χρωματισμούς, ευχήθηκε στον άνθρωπο Σταύρο Μιχαηλίδη και νεοεκλεγέντα Βουλευτή Χίου να είναι πάντα καλός και ωφέλιμος για τον τόπο, καθαρός και έντιμος όπως τον γνωρίζουμε μέχρι τώρα, μιας και ο πιστός φιλοπρόοδος και φιλόπατρις λαός της Χίου τον εξέλεξε Βουλευτή και του εμπιστεύτηκε να χαράξει κατευθύνσεις για το νησί μας. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ