12.1.2024 18:08

Ενόχληση Μιχαηλίδη από δημοσίευμα του «π» και η απάντησή μας

Αγαπητέ Παντελή, απίστευτα σκόπιμη η τοποθέτησή σου. 

Προσπαθείς να ελαφρύνεις την δυσχερή θέση του κυβερνητικού βουλευτή και της κυβέρνησης που έχει φέρει την Χίο σε τέτοια δεινή θέση  εξομοιώνοντας εμένα και εκείνον. 

Κατώτερη των περιστάσεων προφανώς είναι η δημοσιογραφική αντιμετώπιση στα τόσα σοβαρά προβλήματα της Χίου που με στοιχεία και επιμονή αποκαλύπτω. 

Εξομοιώνετε τις ευθύνες της κυβέρνησης και του κυβερνητικού Βουλευτή και για χρόνια Υπουργού με τον Βουλευτή της αντιπολίτευσης ο οποίος με εμφανή την πολιτική και κοινωνική του ευθύνη αποκαλύπτει πολιτική ανευθυνότητα και πολιτικά εγκληματικές για τον τόπο μας παραλήψεις. 

Αναδεικνύω με στοιχεία και κοινοβουλευτικό έλεγχο το «έγκλημα» στο αεροδρόμιο, τα προβλήματα στο νοσοκομείο, το χαριστικό «πριμ» των 700.000 στον εργολάβο της επέκτασης του διαδρόμου για ένα έργο που σέρνεται, για την ανικανότητα να ολοκληρωθεί επιτέλους το λεγόμενο master plan του λιμανιού, για τις καθυστερήσεις στο φράγμα κόρης γεφύρι, για τα προβλήματα των ναυτικών μας και των ΑΕΝ και πολλά ακόμα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας του τόπου μας και επειδή δεν έχετε το θάρρος να πάρετε την σωστή δημοσιογραφική θέση εξομοιώνετε πολιτικά εμένα και τον κ. Μηταράκη. 

Στο διάστημα που είμαι βουλευτής ουδέποτε με πρωτοβουλία σας με καλέσατε σε συνέντευξη ώστε να ενημερώσετε έγκυρα τους αναγνώστες σας. Από σκοπιμότητες δεν «καταλαβαίνω» δεν πτοούμαι.

Το καθήκον μου είναι να φροντίζω για το καλό του τόπου μου και των συμπολιτών μου η κυβέρνηση και όσοι την εκφράζουν να λογοδοτούν για την αδιαφορία, παραλήψεις και σφάλματα. Και σε αυτό θα σας «κουράσω». Οι συμπολίτες μας αντιλαμβάνονται.


Ο άμαθος στην κριτική κ. Μιχαηλίδης

Αγαπητέ κ. Μιχαηλίδη, προφανώς μόνος ως πλάκα – και μάλιστα χωρίς να επιτύχει τον στόχο της- μπορεί να εκλάβει κανείς τα όσα υπονοείτε ότι και προσωπικά και ο «Π» ρίχνει νερό στον μύλο του κ. Μηταράκη και της Ν.Δ..

Έτσι απαντώντας στην πλάκα σας και σε ανάλογο αστείο ύφος να σας υπενθυμίσουμε ότι εμείς ως μέσο του δημοκρατικού χώρου, βρεθήκαμε απέναντι από τον κ. Μηταράκη και τη Ν.Δ. πολύ πριν εσείς σκεφτείτε το ενδεχόμενο να είστε απέναντί τους. 

Στα πιο σοβαρά τώρα. 

Το σχόλιό μας, ουδεμία πρόθεση είχε να εξομοιώσει τις εξ ορισμού μη εξομοιούμενες ευθύνες ενός πρώην Υπουργού και Κυβερνητικού Βουλευτή με τις ευθύνες ενός Βουλευτή της αντιπολίτευσης. 

Απεναντίας, το γεγονός ότι, και οι δύο Βουλευτές – το τελευταίο διάστημα- αρέσκεστε να παίζετε επικοινωνιακά παιχνιδάκια σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο – τελευταίο παιχνίδι το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών- μόνο θλίψη προξενεί. 

Δικαιολογούμε το ύφος της παρέμβασής σας, καθότι άμαθος στη δημόσια κριτική. Μα πως να το κάνουμε; Είναι το τίμημα όσων επιχειρούν να έχουν θέση και λόγο στα δημόσια πράγματα. Έτσι αυτό το τίμημα το πληρώνουμε και εμείς αλλά και εσείς. 

Στην κριτική σας περί ελλιπούς δημοσιογραφικής αντιμετώπισης, αφού σας ευχαριστήσουμε δημοσίως, σας καλούμε να ανατρέξετε στην προσωπική σας σελίδα στο Facebook, η οποία είναι γεμάτη από τη συγκεκριμένη ελλιπή δημοσιογραφική αντιμετώπιση.

Καθήκον δικό σας η εποικοδομητική αντιπολίτευση προς όφελος των πολιτών της Χίου, ακόμα μεγαλύτερο καθήκον για εμάς να σχολιάζουμε και να παρεμβαίνουμε όποτε και όταν εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να το κάνουμε. 
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ