6.3.2018 18:44

Έδειξαν τον δρόμο για την επόμενη εικοσαετία

Ήταν από τις στιγμές που η τοπική δημοσιογραφία καμάρωνε για το ρόλο της. Στην πρώτη εκδήλωση της νέας πρωτοβουλίας του «π» με τίτλο «πολιτών ΣΥ(Ν)ΣΚΕΨΕΙΣ» νοιώσαμε ότι η συμβολή μας ήταν πολύ μεγαλύτερη από την καθημερινή καταγραφή της τοπικής ειδησεογραφίας.

Πέντε κορυφαίες στον τομέα τους προσωπικότητες, σε άμεση ή έμμεση επαφή με το νησί μας, αποδέχτηκαν την πρόσκληση του «π» και κατέθεσαν τις απόψεις τους στο ερώτημα «Χίος 2038: μήπως δεν είναι και τόσο μακρινή;»

Στην ουσία ανέπτυξαν τις απόψεις τους για το πώς θέλουν να δουν το νησί μας 20 χρόνια μετά. Οι παριστάμενοι στην εκδήλωση συμφώνησαν ότι η επιλογή των εισηγητών έδρασε με χαρακτηριστικά απόλυτης συμπληρωματικότητας και ανέδειξε όλες τις πτυχές των δυνατοτήτων της Χίου μέσα στην προσεχή εικοσαετία.

Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά στο ξενοδοχείο «Χανδρής» την εκδήλωση – και ήταν πολλοί όσοι μας το ζήτησαν -  ο «π» παρουσιάζει αναλυτικά τις τοποθετήσεις, θεωρώντας ότι αρχίζει να στήνεται ένα πρώτο βασικό υπόβαθρο ιδεών για το που θέλουμε να φτάσουμε τον τόπο μας. Αξίζει να τις παρακολουθήσετε!

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ