Πολιτική

30/4/18 14:22

τελ. ενημ.: 30/4/18 14:28

ΒΙΝΤΕΟ | Άκουσε προτάσεις, υποσχέθηκε άμεσα αποζημιώσεις

ΣΤΗ ΧΙΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Με την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελου Αποστόλου επισφραγίστηκε η έναρξη του προσυνεδριακού διαλόγου της Κυβέρνησης σε τοπικό επίπεδο που θα οδηγήσει στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Μαίου στη γειτονική Μυτιλήνη.

Το πρωί της Δευτέρας ο κ. Αποστόλου συνοδεία υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου και στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μανώλη Βουρνού και τον αντιδήμαρχο Στρ. Γδύση, συζητώντας για έργα υποδομών αρμοδιότητας του Υπουργείου.

Δρομολογείται η αποζημίωση

Ιδιαίτερα σημαντική υπήρξε η συνάντηση του Ε. Αποστόλου με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου. Σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο Υπουργός σημείωσε ότι δρομολογείται η αποζημίωση των μαστιχοπαραγωγών από τις πυρκαγιές του 2016 ενώ γίνεται συλλογή προτάσεων που αφορούν στον εκσυγχρονισμό της μεταποιητικής επεξεργασίας της Μαστίχας. «Η Υπουργική Απόφαση υπογράφεται και μέσα σε 1 μήνα θα έχουν γίνει οι πληρωμές καλύπτοντας έναν μεγάλο αριθμό παραγωγών. Κατά τη διάρκεια των σημερινών συναντήσεων έγινε συζήτηση για τα προβλήματα του αγροτικού χώρου καθώς είναι ένας κλάδος που μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα για την έξοδο της χώρας από τη κρίση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υπουργός.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση