20.7.2023 13:08

Υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές

Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χίου, με τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης, την παράταξη που στηρίζει το ΚΚΕ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μάρκο Σκούφαλο.

Την απόφαση αυτή έλαβα διότι αφενός εκφέρω δημόσια πολιτική άποψη και οργανώνω δράσεις επί θεμάτων περιβαλλοντικού και πολιτισμικού κεφαλαίου, σύγχρονου πολιτισμού και ανάπτυξης του νησιού περισσότερο από δύο δεκαετίες, αφετέρου διότι μόνο το ΚΚΕ και η ΛΑΣ έχουν αποδείξει ότι υπηρετούν τον τόπο, το κοινωνικό σύνολο και τις σύγχρονες ανάγκες μας, με βάση το αξιακό σύστημα που με εκφράζει, μεριμνώντας δηλαδή για τις διαχρονικές, πολύτιμες και αειφόρες αξίες.

Η παρουσία μου λοιπόν ως υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Χίου στο ψηφοδέλτιο της ΛΑΣ έχει στόχο να υπηρετήσει το αίτημα ενός μεγάλου πλέον μέρους της κοινωνίας μας να μπουν επιτέλους σε προτεραιότητα στον δημόσιο διάλογο και στην δημοτική μας πολιτική πραγματικότητα τα ζητήματα οικοσυστήματος, φυσικών πόρων, τοπίου, πολιτισμικής ταυτότητας, σύγχρονης πολιτιστικής παραγωγής και υγιούς, ισόρροπης ανάπτυξης, σε αντίθεση με τις κυρίαρχες αγοραίες πολιτικές, που εφαρμόζονται εδώ και δεκαετίες, με εμφανές το καταστροφικό αποτύπωμά τους στο νησί και στην κοινωνία μας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ