27.5.2016 19:03

«Η Αριστερή Παρένθεση Ξεχείλωσε κ.Μητσοτάκη»

 

Σίγουρα «Ξεχείλωσε» δια τα πάντα όλα η Αριστερή σας Κυβέρνηση κ. Πρωθυπουργέ. Ξεχείλωσε σε ιδέες και σε οράματα που είχαν και έχουν κάποιοι γνήσιοι Αριστεροί πολίτες που σας εμπιστεύτηκαν τον Γενάρη του 2015.

Εσείς όμως χωρίς κανέναν ενδοιασμό και τελείως ξεδιάντροπα (διότι αυτός ήταν ο σχεδιασμός σας) ξεπουλήσατε τους αριστερούς ιδεολόγους «Φίλους σας» χρησιμοποιώντας ότι ποιο «ξεχειλωμένο» (δική σας η ατάκα) και «διεφθαρμένο» (δική μου η έκφραση) υλικό για να φτιάξετε την σημερινή σας κοινοβουλευτική ομάδα και μια Αριστερή κυβέρνηση πλουσίων.

Μα τι νομίζετε κ. Πρωθυπουργέ; Δεν βλέπουμε τα χιλιομεταχειρισμένα Ξεχειλωμένα, και διεφθαρμένα  υλικά του παλαιού ΠΑΣΟΚ που χρησιμοποιείτε για να φτιάξετε την «Αριστερή και προσκυνημένη» στους διαχρονικούς μας «Φίλους» (παλιούς και νέους) του Εξωτερικού, και στα διαχρονικά Εγχώρια «Λαμόγια» μας.

Τι νομίζετε ότι δεν έχουμε καταλάβει τις «κόντρες σας με τις ασάφειές σας » το καλοκαίρι του 2015 με τον πρόεδρο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών των κ.κ. Sultsπου σας «μάλωνε για τις αριστερές σας Ρίζες» και το γιατί συνεργασθήκατε με τον «άκρο-Δεξιό» κ.Καμμένο, αντί του κ. Θεωδοράκη; Βλέπετε τότε ακόμα το παίζατε «καθαρός αριστερός» ενώ σήμερα  με τις παρεμβάσεις Sults και τα δικά σας «πολιτικά Ξεχειλώματα» σας άνοιξε την αγκαλιά της η «Διεθνής Σοσιαλιστική» που Πρόεδρος της είναι ο κ. ΓΑΠ (Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου, και έτσι μέσω αυτής της «αμαρτωλής» κολυμβήθρας των Σοσιαλιστών, ακούμε και ποιους δεν ακούμε να σας στηρίζουν με διάφορες δηλώσεις όπως.

v Πρόεδρος ΗΠΑ κ. Ομπάμα:

Η ελληνική κρίση χρέους έχει αμβλυνθεί, αλλά υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά….

v  Zαν Κλοντ Γιούνκερ και Ντόναλντ Τουσκ :

«Είμαστε ευτυχείς που το Eurogroup κατάφερε να βρει μια συμφωνία τόσο μεταξύ των 19, όσο και με το ΔΝΤ» δήλωσε ο Ζ. Κ. Γιούνκερ. Ο πρόεδρος της Επιτοροπής υπενθύμισε ότι πέρυσι, στη Σύνοδο του Elmau, (εκεί που συνεδρίασαν οι G7)

η Ελλάδα ήταν το πιο δραματικό θέμα στην ημερήσια διάταξη και τόνισε ότι σήμερα το θέμα αυτό έχει επιλυθεί και ότι τα μέτρα για το ελληνικό χρέος, που ανακοίνωσε το Eurogroup, έχουν αρχίσει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.

Από την πλευρά του, ο Ντ.Τουσκ τόνισε ότι η συμφωνία του Eurogroup έστειλε ένα «ισχυρό μήνυμα σταθερότητας» για την Ελλάδα, την ευρωζώνη, αλλά και την παγκόσμια οικονομία. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ελληνικό λαό και ειδικότερα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την αποφασιστικότητά τους να βάλουν τέλος σε αυτή την κρίση, μεταρρυθμίζοντας τη χώρα. H ελληνική τραγωδία δεν θα επανέλθει», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

v ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) :

Την επιμήκυνση έως το 2040 της περιόδου χάριτος για την πληρωμή τόκων ή κεφαλαίου των δανείων, που έχει λάβει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη, καθώς και τη σταδιακή αποπληρωμή  των δανείων αυτών τις επόμενες δεκαετίες έως το 2080, προβλέπει η νέα πρόταση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Η πρόταση του ΔΝΤ προβλέπει ακόμη τον καθορισμό του επιτοκίου για τα δάνεια από την Ευρωζώνη στο σημερινό μέσο επίπεδο του 1,5% για 30 έως 40 χρόνια και την αναστολή όλων των πληρωμών τόκων, έως ότου αρχίσει η αποπληρωμή των δανείων.

Τι δήλωσε λοιπόν ο κ. Ομπάμα, ότι η Ελληνική κρίση Χρέους έχει αμβλυνθεί. Δηλαδή έχουν ξεπεραστεί κάποιες οικονομικές δυσκολίες; H ότι η κυβέρνηση του κ.Τσίπρα άλλαξε τακτική μια και «ξεχείλωσε» Σοσιαλιστικά και αλλά «Παπανδρέϊκά».

Δηλαδή από το «Όχι σε όλα» πήγαμε στο «Ναι σε Όλα» και με «Αυτόματο 4οτέταρτο μνημόνιο. Βέβαια αυτά όλα μετά και από το γερό «Μασάζ» που τούτες τις τελευταίες εβδομάδες μας έγινε από τον υπουργό οικονομικών των ΗΠΑ . Τζακ Λιού.

Βέβαια όλα αυτά για να μην Ξεχνιόμαστε ότι τον Νοέμβριο του 2016 οι Αμερικανοί έχουν Εκλογές.

 

Τώρα ως προς τα καλά Λόγια των Ευρωπαίων Αξιωματούχων είναι πασιφανές ότι τώρα που δεν υπάρχει πλέον η Φοβία της «Αριστερής Κυβέρνησης» μια που τώρα έγινε το «Αριστερό-Σοσιαλιστικό-Ξεχείλωμα» με  υλικά που συναρμολογούνται με την αφθονία της «Κόλας στους κώλους» και όχι της κόλας στις καρέκλες (όπως είπε και ο κ.Μουζάλας), δεν υπάρχει πλέον φόβος να υπάρξουν οι περσινές ανωμαλίες που εγκυμονούσαν κινδύνους για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και εδώ πάλι ας μην ξεχνούμε ότι σε πολλές Χώρες της Ευρώπης επίκεινται Εκλογές-  Δημοψηφίσματα και κίνδυνοι ανόδου ακροδεξιών κομμάτων.

 

Με λίγα λόγια μόλις ξεπεραστούν οι ποιο πάνω πολιτικές σκοπιμότητες Αμερικανών-Ευρωπαίων και ΔΝΤ (το οποίο παίζει απόλυτα την γραμμή της Αμερικής) θα εφαρμόζετε ο αυτόματος «κόφτης»  του 4ου μνημονίου, ο οποίος και θα εξαφανίσει Συντάξεις-Περίθαλψη-Παιδεία και ότι άλλο όρθιο έχει μείνει.

Και στο τέλος φοβάμαι ότι θα επικρατήσει το «Χάος» της ταξικής σύγκρουσης που ήδη καλλιεργείται, και προς στιγμή δεν ξεσπάει διότι κάποιοι πολλοί από εμάς φοβούμενοι αυτήν την «ανωμαλία» της ταξικής σύγκρουσης διατηρούμαι την ψυχραιμία μας μέχρι να μας στεγνώσουν πλήρως, (οικονομικά και ψυχολογικά) ενώ παράλληλα διατηρούμαι και την Ελπίδα ότι κάτι θα γίνει και θα «ξεκουμπιστούν» και θα έλθει η Νέα Δημοκρατία να σώσει την κατάσταση.

 

Αμ δεν είναι έτσι απλά  η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ψαχτεί καλά και να ξεφύγει από  λάθη τακτικής τα προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα να απαλλαγεί από κάποια παλιά και νέα «Βαρίδια» που έχουν μόνο πολύ προσωπικούς λόγους να εμπλέκονται με την πολιτική, και όχι λόγους προσφοράς στην κοινωνία.

                                                                          

            

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ