17.4.2019 15:16

Θα κάνουμε Πάσχα… μεταξύ μας

Στους Χιώτες της Αττικής και στους Τούρκους του διημέρου θα στηριχθεί η τοπική οικονομία την περίοδο των εορτών

Εξανεμίζονται οι ελπίδες της τοπικής αγοράς ότι το Πάσχα θα αποτελούσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρίας προκειμένου να ανοίξει τη φετινή τουριστική σεζόν, αφού χρονικά συμπίπτει με τον ερχομό του Μαίου.

Δύο εβδομάδες πριν από το Πάσχα και η κίνηση προς το παρόν είναι υποτονική, αφού τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το φετινό Πάσχα μάλλον δεν θα διαφοροποιηθεί σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Από τα μέχρι σήμερα δεδομένα στο σύστημα κρατήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων φαίνεται ότι η πρώτη φουρνιά επισκεπτών, που αποτελείται κυρίως από Χιώτες της Αττικής και φοιτητές θα φθάσει στο νησί κατά τη διάρκεια του ερχόμενου Σαββατοκύριακου.

Κορύφωση παρατηρείται από το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο.

Σε ότι αφορά στους Τούρκους επισκέπτες, η παρουσία τους στο νησί θα εξαντληθεί σε μία 2ήμερη παραμονή με μία διανυκτέρευση το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και επιστροφή στην πατρίδα τους το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ