25.11.2022 9:34

Με Χριστόφορο Κριμιζή κατεβαίνει το ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές

Στην τελική ευθεία για την πλήρη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται η Χαριλάου Τρικούπη, τα αρμόδια στελέχη της οποίας κινούνται με βάση την οδηγία του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη για «αποκαλυπτήρια στις αρχές Δεκεμβρίου».

Στόχος της ηγεσίας του κόμματος είναι μέχρι την πιθανή ημερομηνία της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής για την έγκριση των ψηφοδελτίων (10-11 Δεκεμβρίου) να έχουν κλειδώσει οι λίστες σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες με πρόσωπα ισχυρούς παίκτες στην κεντρική πολιτική σκηνή ή στις τοπικές κοινωνίες.

Η οδηγία θέλει σημαντικές δόσεις ανανέωσης στην κάθε λίστα, γυναίκες με δυνατό αποτύπωμα στους χώρους όπου δραστηριοποιούνται και στελέχη που διατηρούν με τη στάση τους ζωντανό τον ιστό της κομματικής ενότητας. Είναι προφανές ότι το επιτελείο αναζητεί πρόσωπα-έκπληξη που θα συμβάλουν αποφασιστικά στο στοίχημα για την αύξηση της εκλογικής δύναμης του ΠΑΣΟΚ και για τη δημιουργία μιας συμπαγούς Κοινοβουλευτικής Ομάδας την επόμενη μέρα.

Στη Χίο σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ "κλείδωσε" την υποψηφιότητα του νυν Περιφερειακού Συμβούλου, εκλεγμένου με τον Παναγιώτη Χριστόφα, Χριστόφορου Κριμιζή. 

Η μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία του Χριστόφορου Κριμιζή και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, ειδικά σε φλέγοντας ζητήματα που αφορούν στη Χίο, είναι κάτι που έχει εκτιμηθεί από την τοπική κοινωνία, με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Χριστόφορος Κριμιζής μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια τον δημοκρατικό χώρο. 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ