20.5.2022 14:38

Είστε εκπαιδευτικός; Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τον εξοπλισμό σας με το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ

Είστε εκπαιδευτικός; Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τον εξοπλισμό σας, για τα μαθήματα με το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων laptop, desktop ή tablet με τις προδιαγραφές που επιθυμείτε.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα αφορά νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές γυμνασίου και λυκείου του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και όσους έχουν την κύρια κατοικία τους σε περιοχές που επλήγησαν από πυρκαγιές κατά το ημερολογιακό έτος 2021.

Εάν είστε ένας από αυτούς, για να λάβετε το voucher χρειάζεται να υποβάλετε την αίτηση σας μέχρι τις 8/7/22 εδώ και μπορείτε να το εξαργυρώσετε στο site μας MrCheap.gr μέχρι τις 20/9/22.

Μόλις λάβετε το voucher σας, η διαδικασία είναι απλή!

  1. Μπαίνετε στο site μας MrCheap.gr και μέσα στην κατηγορία “Ψηφιακή Μέριμνα” μπορείτε να βρείτε προτεινόμενα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

  2. Καταχωρείτε την παραγγελία σας και στα σχόλια της παραγγελίας, μας γράφετε το ΑΦΜ και το κωδικό του voucher για την καταχώρηση του.

  3. Στη συνέχεια, αναλαμβάνουμε εμείς να σας καλέσουμε ώστε να να γίνει η εξαργύρωση του voucher και πολύ σύντομα θα έχετε τον καινούργιο σας εξοπλισμό κοντά σας.

Αν έχετε παραπάνω από ένα voucher, μπορείτε να τα συνδυάσετε και να αγοράσετε τη νέα σας συσκευή σε χαμηλότερη τιμή. Προσοχή όμως δεν μπορείτε να εξαργυρώσετε παραπάνω από 3 voucher για την αγορά μιας συσκευής.

Φυσικά, μπορείτε πάντοτε να μας καλέσετε | 2271042783 – 2118009525 | ώστε να καταχωρήσουμε μαζί τηλεφωνικά την παραγγελία ή να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ