12.11.2018 14:18

ΗΧΗΤΙΚΟ | Τον Δεκέμβρη η συνεδρίαση του Σ.Α.Σ. στη Χίο

Παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας Ν. Σαντορινιού και με ημερίδες για την ακτοπλοΐα στο Βόρειο Αιγαίο και το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Μία σημαντική πρωτοβουλία σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Χίου και τον Δήμο ανέλαβε ο Γ.Γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας Διονύσης Τεμπονέρας, ανακοινώνοντας στη σύγκλιση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών στο νησί μας το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

Μιλώντας στο politischios.gr ο κ. Τεμπονέρας σημείωσε ότι πρόκειται για μία κοινή επιδίωξη των τοπικών φορέων που βρήκε πρόσφορο έδαφος στο Υπουργείο, αφού εκτός των άλλων προγραμματίζεται και η παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας Νεκτάριου Σαντορινιού.

«Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα καθορίσουμε τις τεχνικές λεπτομέρειες της συνεδρίασης. Στο πλαίσιο του Σ.Α.Σ. υπάρχει και η πρόθεση για διεξαγωγή ημερίδων σχετικές με την ακτοπλοΐα στο Βόρειο Αιγαίο και το Μεταφορικό Ισοδύναμο, ένα μέτρο έμπρακτης στήριξης των νησιωτών», ανέφερε ο κ. Τεμπονέρας.

Αρχείο ήχου

Synedriasi_SAS f2a3fd018f

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ