2.6.2020 13:57

ΒΙΝΤΕΟ | Μέχρι και 72 ευρώ φθηνότερα τα εισιτήρια για Χίο για μία 4μελή οικογένεια

Σημαντικές μειώσεις στο κόστος της ακτοπλοϊκής μετάβασης φέρνει ο μειωμένος Φ.Π.Α.

Σημαντικές μειώσεις στο κόστος της ακτοπλοϊκής μετάβασης φέρνει η μείωση του Φ.Π.Α. για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια αφού μία 4μελης οικογένεια που θα επιλέξει τη Χίο για τις διακοπές της μπορεί να εξοικονομήσει μέχρι και 72 ευρώ, σε κανονική τιμή.

Εξηγώντας την έννοια της «κανονικής τιμής», ο τουριστικός πράκτορας Θόδωρος Μιχαλάκης, επεσήμανε ότι πρόκειται για την τιμή που θα κληθεί να πληρώσει κάποιος χωρίς να κάνει χρήση των προγραμμάτων επιβράβευσης ή άλλων προγραμμάτων της Blue Star Ferries, με αποτέλεσμα η τιμή να μειώνεται επιπλέον.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η καθαρή μείωση αφορά 4,5 ευρώ στο κατάστρωμα, 7 ευρώ στην αριθμημένη θέση και 10 – 11 ευρώ στην αγορά καμπίνας.

«Μία οικογένεια με 2 παιδιά, 2 ενήλικες και 1 αυτοκίνητο θα μπορεί να εξοικονομήσει από 52 έως 72 ευρώ», δήλωσε.

Παράλληλα ενημέρωσε ότι από σήμερα η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Χίου με τον Πειραιά θα είναι καθημερινή εκτός Σαββάτου, κάτι που θα αλλάξει από την 1η Ιουλίου οπότε και θα υπάρχει πρωινό δρομολόγιο από τον Πειραιά και το Σάββατο.

Τέλος σημείωσε ότι όλα τα εκπτωτικά προγράμματα της εταιρείας συνεχίζονται κανονικά, κάτι που πέρα από τη μείωση που δημιουργεί ο νέος Φ.Π.Α., μειώνει εξίσου σημαντικά την αρχική τιμή του εισιτηρίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ