4.9.2015 12:45

Ξεκινούν τα προγράμματα κοινωνικής μέριμνας

ΥΠΟΓΡΑΨΕ Η ΧΡ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

Με αποφάσεις της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνας Καλογήρου ξεκίνησε η υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου  2014-2020, με την έκδοση των τριών πρώτων αποφάσεων ένταξης που αφορούν σε δράσεις που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

 

Αναλυτικά τα έργα αυτά αφορούν:


• Στην παροχή σε ωφελούμενα άτομα (γυναίκες και άνδρες που έχουν την επιμέλεια ανηλίκων), θέσεων φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων και παιδιών, για το έτος 2015-2016, σε δημόσιους και ιδιωτικούς Βρεφικούς Σταθμούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Παιδικούς Σταθμούς και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με προϋπολογισμό 1.993.178 ευρώ.


• Στην παροχή σε ωφελούμενα άτομα (γυναίκες και άνδρες που έχουν την επιμέλεια ανηλίκων), θέσεων φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων και παιδιών (ΜΕΑ), για το έτος 2015-2016, σε δημόσιους και ιδιωτικούς Βρεφικούς Σταθμούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και ατόμων ΜΕΑ (Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ) στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με προϋπολογισμό 146.665 ευρώ.


• Στην παροχή εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης σε μαθητές με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που φοιτούν σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για το σχολικό έτος 2015-2016, με προϋπολογισμό 219.950 ευρώ. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ