17.2.2023 16:25

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων Τουρκίας-Συρίας η Ένωση Ομογενών Χίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στα καινούργια γραφεία της Ένωσης Ομογενών Χίου

Η Ένωση Ομογενών Χίου σε μία κίνηση αλληλεγγύης και προσφοράς ενώνει τις δυνάμεις της με το Υπουργείο Εξωτερικών Ελλάδος που διοργανώνει δράση συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για τη στήριξη των πληγέντων από το φονικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία.

Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στα καινούργια γραφεία της Ένωσης Ομογενών Χίου το Σάββατο 18, την Δευτέρα 20, όλη την εβδομάδα έως το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 από τις 10:00 το πρωί, έως τις 1:00 το μεσημέρι.

Είδη πρώτης ανάγκης είναι:

Γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, είδη προσωπικής υγιεινής καθώς και κουβέρτες και υπνόσακοι (μη μεταχειρισμένα). 

Παραλαβές θα γίνονται στο γραφείο της Ένωσης, ΒΡΑΤΣΑΝΟΥ 9 (διπλά από Αγ. Ιάκωβο)

Η αλληλεγγύη δεν έχει Σύνορα ούτε Χρώμα, είναι πολιτισμός μας. 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ